Prenumerera på Liljas nyhetsbrev!

Vi bjuder alla nya prenumeranter på en lunch.

Bli prenumerant

Köpa ny Dacia

Att köpa Dacia hos Liljas

Hos oss hittar du din nya Dacia till ett förmånligt pris. Söker du ett mångsidigt fordon som fungerar lika bra som familjebil eller företagsbil, är en ny Dacia rätt för dig. En pålitlig bil med många bra funktioner, hos oss får du hjälp av experter för att hitta en modell som matchar just dina krav. Välj mellan olika finansieringssätt, billån, privatleasing eller billeasing till din företagsbil.

Att välja rätt bil

Står du inför valet kring vilken bil du ska köpa? Att välja bil är ett stort och viktigt val. Kom in till våra butiker i Kalmar och Växjö så hjälper vi dig att hitta en bil som är noggrant utvald utifrån dina önskemål. På Liljas Bil har vi har en lång erfarenhet av bilköp och kan hjälpa dig att hitta en bil som passar just dig samt dina önskemål.

Ny Dacia - kvalitet till lågt pris

Dacia är ett bilmärke som ingår i Renault Group och som tillverkar både personbilar och transportbilar. Märket förenar kvalitet med ett lågt pris och arbetar i detalj med att ta fram smarta lösningar som gör att det låga priset kan bestå utan att det kompromissas med kvalitet eller funktion. Detta märks inte minst i det faktum att alla nya Dacia-bilar säljs med tre års garanti eller 100 000 kilometer.

Läs mer om Dacia

Brett utbud av bilar

På Liljas Bil i Kalmar, Växjö och Nybro finner du ett brett utbud av bilar – allt från nya bilar till begagnade bilar. Vi på Liljas Bil gör det enkelt för dig att köpa och äga en bil. Som en bilaffär som erbjuder mer än bara bilar kan du få hjälp med det mesta.

Klicka här för att se alla Dacia i lager

Försäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil