Prenumerera på Liljas nyhetsbrev!

Vi bjuder alla nya prenumeranter på en lunch.

Bli prenumerant

Biltvätt

Biltvätt

Söker du en biltvätt i Kalmar, Växjö och Nybro? På Liljas har vi helautomatiska och miljöanpassade tvättanläggningar. När du tvättar bilen hos oss renas vattnet genom våra reningsverk och oljeavskiljare. Hos oss är det alltså både miljövänligt och enkelt att tvätta bilen! Bästa pris får du dessutom om du använder ditt Liljas Volvo- eller Renaultkort. Med kortet får du alltid 20 % rabatt på valfritt tvättprogram i våra Tvätta-anläggningar, vår biltvätt är dessutom öppen dygnet runt.

Här hittar du våra Tvätta-anläggningar

  • Trångsundsvägen 20, Kalmar
  • Norra vägen 77, Kalmar
  • Ljungadalsgatan 1, Växjö
  • Jutarnas väg 5, Nybro

En biltvätt vårdar bilens lack

Förutom att resultatet av en biltvätt är en skinande ren bil förlänger du även livslängden på bilens lack. Tänk på att tvätta bilen med jämna mellanrum för att skydda bilens lack.

Mer information om vår biltvätt

För ytterligare information och priser kontakta vår personal i butiken på närmaste anläggning. På de orter som saknar automatiska biltvättar erbjuder vi naturligtvis vårt ordinarie bilvårdskoncept. Kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor kring våra tvättanläggningar. Välkommen att besöka våra anläggningar i Växjö, Kalmar, Alvesta, Nybro, Emmaboda, Tingsryd och Borgholm.

Unna din bil en bilvård

Varför inte ge din bil lite extra omvårdnad? På Liljas erbjuder vi bilvård som ger din bil en riktig makeover. Välj bland flera olika paket där våra bilvårdsproffs fixar allt från in- och utvändig tvätt, dammsugning, vaxning och polering. Kombinera din bilvård med en lackförsegling som ger bilens lack ett bra skydd och som dessutom gör att bilens lack håller sig skinande ren.

Läs mer om våra bilvårdspaket här

 

 

 

 

Försäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil