Prenumerera på Liljas nyhetsbrev!

Vi bjuder alla nya prenumeranter på en lunch.

Bli prenumerant

Boka service

Laddar TACDIS Ecom ...

Boka service

Ta hand om ditt fordon genom att boka en regelbunden bilservice så kan du njuta av din bil under en längre tid. Liljas erbjuder förstklassig service till hela bilen. Vi erbjuder förutom bilservice och reparationer även bilvård, lackbehandling, AC-service och lagning av stenskott. Våra verkstäder erbjuder alltid originalservice med originaldelar för ett hållbart resultat.

Boka originalservice, däckskifte eller bilreparation online

Här gör du en bokning. Fyll i den service du önskar och en tid när du kan så kontaktar vi dig inom 24 timmar (vardagar). Vid däcksäsong kan du även boka hjulskifte online.

Personlig servicetekniker

Vi på Liljas ser till att ditt verkstadsbesök går snabbt och smidigt. En del av detta är möjligheten att få en personlig servicetekniker. En kontaktperson som gör det enklare och snabbare med service. Du bokar tid direkt hos teknikern, det är teknikern som svarar på dina frågor, hjälper dig med bokning av eventuell hyrbil samt åtgärdar bilen. En kontakt, men mycket service. Hos Liljas Bil är det enkelt att vara kund.

Betala med CarPay - snabbt, smart och säkert

Med appen CarPay kan du betala verkstadsnotan direkt med mobilen. Då kan du betala när du vill och när du hämtar bilen är allting klart och du slipper att stå i kö. När din bil är klar får du en notis i mobilen. Loggar du in i CarPay ser du hela din arbetsorder och kan enkelt välja delbetalning samt även ändra din kreditgräns om du behöver. Självklart kan du passa på att lösa in eventuell bonus. Läs mer på carpay.se

Kontakta oss

Har du några frågor eller vill boka en bilservice? Kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor. Vi hjälper dig att boka en tid för service på en av våra anläggningar i Kalmar, Växjö, Alvesta, Nybro, Emmaboda, Tingsryd eller Borgholm. Liljas Bil finns alltid nära dig och gör det enkelt för dig som kund. Varmt välkommen att boka din bilservice hos oss!

 

 

Försäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil