Bokning av däckskifte

Bokning av däckskifte

Välkommen in till oss på Liljas Bil, vi hjälper dig med ditt däckskifte. Vi har allt som behövs när det är dags för dig att byta till sommar- eller vinterdäck. Vi byter, lagar, tvättar och säsongsförvarar dina däck i vårt stora däckhotell. Att byta däck ska vara enkelt och vi strävar alltid efter att göra det så enkelt för våra kunder som möjligt.

Däckskifte på Liljas Bil

Med en lång erfarenhet och personal med hög kompetens hjälper vi kunder dagligen med däckfrågor samt däckbyten. Har du en uppsättning funktionsdugliga däck sedan tidigare? Då är du välkommen in till oss så genomför vi ditt däckskifte. Om du har Liljas Volvokort kostar däckskiftet endast 325 kr (ord. pris 375:-). Det lönar sig att vara kund hos oss!

Är du i behov av nya däck? 

Är du i behov av nya däck har vi flera olika modeller för att kunna hitta en uppsättning av däck som passar just din körning och din bil. Passa på att byta till helt nya däck hos oss samtidigt som du gör ditt däckskifte. Vi hjälper dig att hitta däcken som passar din bil.

Däckhotell

Är du i behov av förvaring av dina däck så hjälper vi dig självklart med en säsongsförvaring. Har du dåligt med utrymme är det enkelt att förvara dina däck hos oss tills det är dags för nästa däckbyte och om du vill hjälper vi dig gärna och tvätta av däcken inför förvaringen. 

Boka in ditt däckskifte

Du kan enkelt boka ditt däckskifte via webben, telefon, mail eller genom att besöka oss. Vi på Liljas Bil hjälper dig gärna kring alla frågor om dina däck. Att byta däck ska vara enkelt, kom in till oss så hittar vi däcken som passar just din bil och bokar samtidigt in en tid för ditt däckskifte. 

Prisvärt att byta däck

Har du en uppsättning funktionsdugliga hjul sedan tidigare? Vi skiftar hjulen åt dig! För dig som betalar med Liljas Volvokort kostar hjulskifte 325 kr. (Ord. pris 375:-)

Boka tid för däckskifte i Kalmar och Växjö online

Boka nedan

Du kan även boka tid för däckskifte på telefon. Ring 0480-944 00 och uppge på vilken ort du vill boka.

 

Vårens kampanjdäck

Gislaved 195/65-15 91V
895:-/st
Ordinarie pris 999:-

 

Gislaved 205/55-16 91V
995:-/st
Ordinarie pris 1 175:-

 

Nokian 205/60-16 96W
1 495:-/st
Ordinarie pris 1 742:-

Pris gäller däck utan fälg inklusive montering för dig som betalar med Liljas Volvokort. Hos oss kan du betala ett däck i månaden med Liljas Volvokort.

 

 

Försäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil