Prenumerera på Liljas nyhetsbrev!

Vi bjuder alla nya prenumeranter på en lunch.

Bli prenumerant

Däckskifte

Däckskifte

Söker du en däckverkstad som kan utföra ett snabbt och smidigt däckbyte? Hos oss hittar du personal som är experter på däck och i vår verkstad kan du enkelt byta eller köpa däck. Kunskapen om varje unik modell gör att vi kan ge dig de bästa råden vid ditt val av däck. Risken är annars att du som bilägare väljer fel däck och fälgar. I vår däckverkstad säljer vi originalfälgar tillsammans med rätt däck från våra utvalda däckleverantörer. I våra butiker hittar du också aktuella och bra däcktillbehör.

Boka in ditt däckskifte

Du kan enkelt boka ditt däckskifte via webben, telefon, mail eller genom att besöka oss. Vi på Liljas Bil hjälper dig gärna kring alla frågor om dina däck. Att byta däck ska vara enkelt, kom in till oss så hittar vi däcken som passar just din bil och bokar samtidigt in en tid för ditt däckskifte.

Boka här

Du kan även boka tid för däckbyte på telefon. Vill du boka tid på telefon, ring följande nummer:
Kalmar 0480-944 00
Växjö 0470-77 56 00
Nybro 0481-444 00
Alvesta 0472-478 55
Tingsryd 0470-313 55
Emmaboda 0471-252 00
Borgholm 0485-871 00

Däckskifte på Liljas Bil

Med en lång erfarenhet och personal med hög kompetens hjälper vi kunder dagligen med däckfrågor samt däckbyten. Har du en uppsättning funktionsdugliga däck sedan tidigare? Då är du välkommen in till oss så genomför vi ditt däckskifte. Om du har Liljas Volvokort kostar däckskiftet endast 425 kr (ord. pris 475:-). Det lönar sig att vara kund hos oss!

Är du i behov av nya däck? 

Är du i behov av nya däck har vi flera olika modeller för att kunna hitta en uppsättning av däck som passar just din körning och din bil. Passa på att byta till helt nya däck hos oss samtidigt som du gör ditt däckskifte. Vi hjälper dig att hitta däcken som passar din bil.

Däckhotell

Är du i behov av förvaring av dina däck så hjälper vi dig självklart med en säsongsförvaring. Har du dåligt med utrymme är det enkelt att förvara dina däck hos oss tills det är dags för nästa däckbyte och om du vill hjälper vi dig gärna och tvätta av däcken inför förvaringen.

 

 

 

Försäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil