Prenumerera på Liljas nyhetsbrev!

Vi bjuder alla nya prenumeranter på en lunch.

Bli prenumerant

Originalservice Saab

Originalservice Saab

På våra verkstäder gör vi en Originalservice av din Saab med noggranna metoder, av en Personlig Servicetekniker som har specialutbildning på Saab och bara använder säkra och pålitliga Originaldelar. Anledningen är enkel: en Originalservice av din Saab gör att ditt fordon fungerar bättre – och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.

Det är bekvämt

Serviceinlämningen går snabbt och risken för missförstånd är liten när du träffar personer som är experter på just Saab. Du har också tillgång till en Personlig Servicetekniker som lär känna din bil i detalj och vet vad den behöver.

Det är tryggt

Olja, filter och andra delar som byts är naturligtvis Saab Original, inget annat garanterar samma säkerhet och livslängd. Som extra trygghet ingår också alltid ett års servicegaranti när du gör en Originalservice av din Saab hos oss.

Det är en bra affär

Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att göra Saab Originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

Boka tid för en service

Som en bilaffär och verkstad kan vi hjälpa dig som bilägare med det mesta. Har du några frågor om din bil, våra verkstäder eller vår Originalservice av Saab? Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller bokar en tid för en service. Vi på Liljas gör det enkelt för dig att äga eller köpa en bil.  

Våra specialister på Saab:

 

 

Hans-Ove Kryssbo

 

 

 

Mikael Torstensson

Servicesäljare
0481-444 45
Epost: mikael.torstensson@liljasbil.se

 

Försäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil