Prenumerera på Liljas nyhetsbrev!

Vi bjuder alla nya prenumeranter på en lunch.

Bli prenumerant

Originalservice Dacia

Originalservice Dacia

På våra verkstäder blir din bil servad med noggranna metoder, av en Personlig Servicetekniker som har specialutbildning på Dacia Originalservice och som bara använder pålitliga Originaldelar. Anledningen är enkel: det gör att din bil fungerar bättre – och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.

Det är bekvämt

Serviceinlämningen går snabbt och risken för missförstånd är liten när du träffar personer som är experter på just Dacia. Du har också tillgång till en Personlig Servicetekniker som lär känna din bil i detalj och vet vad den behöver.

Det är tryggt

Olja, filter och andra delar som byts är naturligtvis originaldelar, inget annat garanterar samma säkerhet och livslängd. Som extra trygghet ingår också alltid ett års servicegaranti när du gör en Dacia Originalservice hos oss.

Det är en bra affär

Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att göra Dacia Originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

Dacia Assistans

Assistance gäller från inköpsdagen upp till tre år eller begränsat till 100 000 km.
Assistance gäller också under giltighetstiden för Dacia Förlängd Garanti, om en sådan har köpts till bilen, med samma giltighetstid och gräns för total körsträcka som Förlängd Garanti kontraktet.

Vi svarar på dina frågor

Har du några frågor om din bil, våra verkstäder eller Dacia Originalservice? Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller bokar en tid för en service. Vi på Liljas gör det enkelt för dig att köpa och äga en bil. Som en bilaffär och verkstad kan vi hjälpa dig som bilägare med det mesta.

Hitta din personliga serviceteknikerFörsäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil