Prenumerera på Liljas nyhetsbrev!

Vi bjuder alla nya prenumeranter på en lunch.

Bli prenumerant

Teckna serviceavtal

Teckna serviceavtal

Redan vid köpet av en ny eller begagnad Volvo kan du försäkra dig om att din bil kommer att vara eftertraktad den dagen det är dags att sälja. Tryggheten att köpa en begagnad Volvo där allt fungerar som det ska är de flesta bilköpare beredda att betala extra för. Teckna Volvo serviceavtal för att för att få tillgång till Volvo originalservice.

Volvo originalservice till fast månadskostnad

Volvo serviceavtal kan tecknas på nya och begagnade Volvobilar för 24 eller 36 månader till fast månadskostnad.

Med Volvo serviceavtal betalar du en fast månadskostnad under avtalsperioden. Priset baseras på din årliga körsträcka samt bilmodell. Om verklig körsträcka avviker från den avtalade sker en justering, där priset höjs vid övermil och sänks vid undermil. För tiden som gått fram till justeringen sker en retroaktiv debitering alt. kreditering.

Rikstäckande Volvo originalservice

Volvo serviceavtal ska alltid utföras hos den återförsäljare där man tecknat sitt serviceavtal. Om man önskar serva sin bil hos andra verkstäder än den du tecknat avtalet för, kan man mot en extrakostnad utöka avtalet med tilläggstjänsten "Rikstäckande Service".

Liljas plus

Till dig som har Volvo serviceavtal erbjuder vi möjligheten att teckna till Liljas plus för 149:-/mån i 36 månader. I Liljas plus ingår två st Bilvård Stor. Liljas plus ger dig även 10% rabatt vid köp av vinterhjul och extra drivmedelsrabatt.

Kontaktuppgifter
Fordonsuppgifter

Försäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil