Prenumerera på Liljas nyhetsbrev!

Vi bjuder alla nya prenumeranter på en lunch.

Bli prenumerant

Renault serviceavtal

Renault serviceavtal

Vid köpet av en ny eller begagnad Renault hos Liljas kan du alltid försäkra dig om att din bil kommer att vara eftertraktad även när det är dags att sälja. Hos oss kan du vara trygg i att din begagnade bil fungerar som den ska, en trygghet som är värd mycket för våra kunder.

Renault serviceavtal till en fast månadskostnad

Renault serviceavtal kan tecknas på nya och begagnade Renualtbilar för 24 eller 36 månader till fast månadskostnad.

Med Renault serviceavtal betalar du en fast månadskostnad under avtalsperioden för att få tillgång till Renault originalservice och Renault originaldelar. Priset baseras på din årliga körsträcka samt bilmodell. Om verklig körsträcka avviker från den avtalade sträckan sker en justering, där priset höjs vid övermil och sänks vid undermil. För tiden som gått fram till justeringen sker en retroaktiv debitering alt. kreditering.

Renault originalservice - rikstäckande service

Service ska alltid utföras hos den återförsäljare där man tecknat sitt Renault serviceavtal med garanti. Om man önskar serva sin bil hos en annan verkstad än den du tecknat avtalet för, kan man mot en extrakostnad utöka avtalet med tilläggstjänsten "Rikstäckande Service".

Liljas plus

Till dig som har Renault serviceavtal erbjuder vi möjligheten att teckna till Liljas plus för 149:-/mån i 36 månader. I Liljas plus ingår två Bilvård Stor. Liljas plus ger dig även 10% rabatt vid köp av vinterhjul och extra drivmedelsrabatt.

 

 

 

För dig som privatperson och som köper en ny Renault

Enklare service med Renault Relax

Renault Relax ger dig tre års service med fri lånebil när bilen är inne för planerad underhållsservice.

Full tank

När du tecknar Renault Relax får du bilen fulltankad så att du kan köra ut på långfärd direkt och fokusera på körupplevelsen.

Finansiering

I Renault Relax är förstås Renault Billån det givna alternativet. Som säkerhet behövs oftast bara bilen du lånar till och du får gärna lämna din gamla bil som kontantinsats. Och givetvis slipper du alla tillkommande avgifter som annars kan göra stor skillnad på totalkostnaden.

Försäkring

För dig som valt Renault Relax kommer vi dessutom avsätta 300 kronor per år till ett personligt självriskkonto. Detta för att göra ditt bilägande så enkelt som möjligt.

Service

I service ingår att vi byter motorolja, oljefilter och packning. Vi gör också säkerhetskontroller, slitagekontroller och testar olika intervalltillägg som kupéfilter, tändstift, luftfilter och kamaxelrem. Dessutom gör vi funktionalitetskontroller och erbjuder en fri Renault personbil när du utför intervallservice. 

Läs mer på renault.se

 

För dig som företagare som köper en ny Renault

Renault Relax Billeasing

Med Renault Relax Billeasing blir det lättare att både skaffa och ha företags­bilar. Tillsammans med Renault har vi tagit fram ett av marknadens bästa tjänstebilserbjudanden, där allt ingår i månadskostnaden; finansiering, försäkring, serviceavtal och Volvokort. Allt samlat på en faktura om ni så önskar.

Med Renault Relax Billeasing får ni:

  • Finansiering med Renault Billeasing
  • 20% rabatt på premien hos Renault Försäkring
  • Extra drivmedelsrabatt med Volvokort - 15 öre/l på diesel och 10 öre/l på bensin & etanol 
  • Renault Serviceavtal med fri lånebil vid bokad service

Villkoren är extra förmånliga och istället för en massa olika fakturor får ni alla kostnader på en enda faktura. Tankar ni med Volvokort så får ni även drivmedelskostnaden på den gemensamma fakturan. Givetvis slipper ni både uppläggningsavgift och aviavgifter när ni väljer Renault Relax Billeasing. Det enda ni behöver göra är att välja bilmodell. Renault har en hel del att välja mellan.

Renault Relax Billeasing tecknas med en avtalstid om minst 3 år, vilket också är förmånernas giltighetstid.

Kontakta någon av våra säljare.

Kontaktuppgifter
Fordonsuppgifter

Försäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil