Prenumerera på Liljas nyhetsbrev!

Vi bjuder alla nya prenumeranter på en lunch.

Bli prenumerant

Dacia serviceavtal

Dacia serviceavtal

Hos Liljas Bil säljer vi nya och begagnade Daciabilar du kan lita på. En Dacia som garanterat kommer att vara lika eftertraktad när det sedan är dags att byta till en ny modell. Tryggheten att köpa en begagnad Dacia där allt fungerar som det ska är de flesta bilköpare beredda att betala extra för.

Teckna Dacia service till fast månadskostnad

Avtalet kan tecknas på nya och begagnade Daciabilar för 24 eller 36 månader till fast månadskostnad.

Med Dacia serviceavtal och garanti betalar du en fast månadskostnad under avtalsperioden. Vi baserar priset på din årliga körsträcka samt Daciamodell. Om verklig körsträcka avviker från avtalad sker en justering, där priset höjs vid övermil och sänks vid undermil. För tiden som gått fram till justeringen sker en retroaktiv debitering alt. kreditering. På så sätt kan du vara trygg i att du bara betalar för det du använder.

Rikstäckande originalservice för din Dacia

Dacia service ska alltid utföras hos den återförsäljare där man tecknat sitt serviceavtal. Om man önskar serva sin bil hos andra verkstäder än den du tecknat avtalet för, kan man mot en extrakostnad utöka avtalet med tilläggstjänsten "Rikstäckande Service".

Liljas plus

Till dig som har Dacia serviceavtal erbjuder vi möjligheten att teckna till Liljas plus för 149:-/mån i 36 månader. I Liljas plus ingår två st Bilvård Stor. Liljas plus ger dig även 10% rabatt vid köp av vinterhjul och extra drivmedelsrabatt.

Kontaktuppgifter
Fordonsuppgifter

Försäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil