Prenumerera på Liljas nyhetsbrev!

Vi bjuder alla nya prenumeranter på en lunch.

Bli prenumerant

Släcka 2:or och besikta bilen

Släcka 2:or och besikta bilen

Har du har fått en anmärkning vid besiktningen av din bil? På Liljas hjälper vi kunder med att släcka 2:or. Låt oss åtgärda felet så utför vi även efterkontrollen. Det betyder att du inte behöver åka tillbaka för ombesiktning, vilket sparar tid samtidigt som vår kostnad för efterkontroll är densamma som hos övriga besiktningsorgan. Vi på Liljas gör det enkelt för din som bilägare.

Boka tid hos oss

Är du intresserad av tjänsten är det bara att kontakta någon av våra verkstäder som kan släcka 2:or på din bil. Vi svarar gärna på frågor eller kommer med ett snabbt prisförslag. På Liljas gör vi ditt bilägande bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart. Kontakta din närmaste verkstad som kan släcka 2:or.

Hitta din närmaste verkstad här

Sekretess vid efterkontroll

Kontrollorganets sekretess åtagande för hantering av all information som erhålls eller skapas när kontrollarbetet genomförs och att denna information endast lämnas ut till uppdragsgivaren.

Konfidentiell information

När det krävs enligt lag får Liljas frisläppa konfidentiell information. Uppdragsgivaren eller berörd person meddelas om vilken information som lämnas, om detta inte är förbjudet enligt lag.

Besök våra verkstäder

Välkommen att besöka våra verkstäder i Kalmar, Växjö, Alvesta, Nybro, Emmaboda, Tingsryd och Borgholm – här hjälper vi våra kunder att släcka 2:or. Vår verkstad erbjuder dig hjälp med att släcka 2:or och att serva din bil med noggranna metoder. Vi svarar gärna på dina frågor eller bokar en tid för en service.

Försäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil