Prenumerera på Liljas nyhetsbrev!

Vi bjuder alla nya prenumeranter på en lunch.

Bli prenumerant

Volvokort och Renaultkort

Volvokort och Renaultkort

Lika enkelt och självklart som att hoppa in i bilen och köra iväg, lika enkelt är det att hantera bilkostnaderna med hjälp av ett Volvo- eller Renaultkort. Glöm högen med räkningar för drivmedel, reparationer, service, försäkring, bilprovning, amortering, parkering, däck och tillbehör. Med ett Volvo/Renaultkort får du alltihop samlat på en enda faktura en gång i månaden.

Liljas Volvo/Renaultkort är kostnadsfritt och laddat med erbjudanden. Du behöver inte ha en Volvo eller Renault för att ha Liljas Volvo/Renaultkort. Alla bilägare kan ta del av förmånerna som är knutna till kortet och alla får riktade erbjudanden från närmaste anläggning.

Gör ditt billiv enklare och förmånligare med ett Volvokort. Visa-kopplingen gör att du kan handla i hela världen. Dessutom är det helt kostnadsfritt och du får bonus på alla dina köp.

  • Tanka billigare på Tanka och OKQ8, 10 öre rabatt/liter (gäller på bensin, diesel och etanol)
  • Tvätta billigare på Tvätta, 20 % rabatt
  • Få fina rabatter och erbjudanden från våra samarbetspartners
  • Alltid fyra månaders avgifts- och räntefri delbetalning på t.ex. service, däck och reparationer
  • Bonus på allt du handlar (gäller inte spel, lotteri, kontantuttag och bilköp)
  • Appen CarPay ger en smart översikt i mobilen


Liljas Volvo/Renaultkort med VISA

Liljas Volvo/Renaultkort med Visa ger dig alla fördelar som ingår i ett vanligt Liljas Volvo/Renaultkort, men kan också användas i butiker, på restauranger och i uttagsautomater över hela världen. Det fungerar precis som ett vanligt Visakort. För privatpersoner är kortet helt kostnadsfritt medan det för företag enbart kostar 150 kronor per år. Dessutom ingår upp till 60 dagars kostnadsfri löpande kredit och reseförsäkring när du betalar din resa med ditt kort.

Fyll i en Volvokortsansökan här

Samarbetspartners, Volvo/Renaultkortet

Volvo/Renaultkortet har även samarbeten med företag inom olika branscher vilket innebär unika erbjudanden, rabatter och specialpriser.

Se alla våra samarbetspartners här

1 % bonus när du handlar hos oss

När du betalar med ditt Volvokort eller Renaultkort hos oss eller på Tanka får du alltid 1 % av summan i bonus. När du når 5 000 poäng får du en värdecheck på 50 kronor som du kan använda i vår butik, i verkstaden samt även lösa in mot drivmedel via appen CarPay när du tankar på Tanka. Handlar du med kortet utanför Volvo- och Renaulthandeln får du 0,5 % i bonus på alla dina köp.

Bonus utgår ej på bilköp, spel, lotteri och kontantuttag.

Med appen Carpay förenklas bilekonomin

CarPay är en app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde för alla som har Volvokort och Renaultkort. I CarPay kan du ansöka om och aktivera nytt kort och får sedan enkel och tydlig översikt över hela din bilekonomi. Har du redan ett kortkonto loggar du in och kan se allt från saldo och korttransaktioner till sparkonto, billån, leasing, lokala erbjudanden och inte minst intjänad bonus.

Dina bonuscheckar samlas också i CarPay och du kommer enkelt åt dem direkt i mobilen. En nyhet som bara erbjuds i CarPay är att du kan lösa in dina bonuscheckar mot drivmedel när du tankar på Tanka. Summan på din inlösta bonuscheck dras av från din nästa tankning och syns på nästa faktura.

Ladda ner CarPay i App Store eller på Google Play. Läs mer på carpay.se.

Dela upp betalning räntefritt

När du handlar i butiken eller lämnar bilen till verkstaden har du möjlighet att be om att få köpbeloppet uppdelat på 4 månader räntefritt utan avgifter. Då får du 1/4 av beloppet uppfört på var och en av de kommande fyra månadernas kontoudrag.

För några produkter i Volvobutiken erbjuds utökad tid för räntefri delbetalning. Om du köper en Volvo barnstol kan du dela upp köpet på 24 räntefria betalningsmånader. För vissa kapitalvaror inom området "mobil kommunikation" kan du välja att dela upp köpet på 12 räntefria månader. Givetvis utan några tillkommande avgifter.

Obs! Ett räntefritt köp kan du när som helst omvandla till vanligt kreditköp genom att välja alternativet "förlängd delbetalning" på kontoutdraget. I det fallet betalar du givetvis ränta på den utnyttjade krediten.

Spara pengar på ditt Liljas Volvokort

Skall du spara för kommande reparationer eller större inköp till din bil går det alldeles utmärkt att sätta in pengar i förväg på ditt Volvokort och dessutom få en bra ränta.

Vill du spara pengar på ditt Volvokortskonto gör du bara en extra inbetalning på det belopp du önskar spara. Du gör det enklast genom att betala in direkt till Bankgiro: 5347-9499 och ange det OCR-nummer som finns på ditt kontoutdrag.

Se aktuell ränta

Volvofinans Sparkonto

Skall du spara på längre sikt rekommenderar vi dig att öppna ett sparkonto hos oss, då får du ännu högre ränta. Du gör det direkt här på volvokort.com genom att logga in med en e-legitimation. Inloggad på volvokort.com kan du dessutom enkelt flytta pengar mellan konton hos oss i Volvofinans Bank eller till eget konto i annan bank.

Läs mer på volvofinans.se

Försäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil