Om Liljas Bil

Om Liljas Bil

Liljas gör det enklare att köpa och äga en bil. Vi är en bilaffär som erbjuder mer än bara bilar och hos oss får du hjälp med det mesta. Hos Liljas hittar du både nya och begagnade bilar, samt tjänster och produkter som förenklar och förbättrar själva bilägandet. Vi är med dig från det inledande köpet och erbjuder sedan all tänkbar service längs vägen. Liljas Bil finns på åtta orter runt om i Småland och på Öland. Alltid nära dig och alltid enkelt.

 

 

Liljas historia

Liljas grundades 1928 och är ett av landets äldsta bilhandelsföretag. Idag är vi totalt 270 medarbetare och vi omsätter cirka 1,5 miljarder kronor. Liljas finns över hela Småland och på Öland med nio driftställen. Du hittar oss i Kalmar, Växjö, Nybro, Alvesta, Tingsryd, Borgholm och Emmaboda.

 

Liljas affärsidé

Liljas är en helhetsleverantör och som grund för hela verksamheten ligger en filosofi om att det ska vara enkelt att både köpa och äga bil. Det innebär att vi erbjuder produkter och tjänster som tillgodoser ditt totala och långsiktiga bilägande. Ett kundfokus som innebär att vi också arbetar proaktivt med att utveckla nya tjänster och produkter för våra kunder. Vi är framtidsorienterade och arbetar därför långsiktigt med både miljö- och kvalitetsfrågor. 

 

Liljas tar ett miljöansvar

Som bilföretag och aktör inom bilbranschen har vi ett stort miljöansvar. Sedan 2000 har vi arbetat aktivt med miljöfrågor och varit certifierade enligt miljöstandarden ISO 14001. Vårt mål är att även fortsättningsvis verka för ett mer skonsamt bilägande och minimera miljöeffekterna av vår verksamhet. Detta arbete sker både i det lilla och stora, inom alla områden från biltvätten till nybils- och butiksförsäljningen. Som ett exempel av vårt miljöarbete arbetar vi för att minska användandet av plastpåsar och därmed begränsa deras inverkan på vår miljö.

 

Liljas står för kvalitet

På Liljas jobbar vi målmedvetet för att hela verksamheten och alla delar ska hålla en jämn och hög kvalitet. Vi är kvalitetscertifierade enligt standarden ISO 9001 och arbetar aktivt med att erbjuda kvalitativa bilar och lösningar. Liljas tar även ett socialt ansvar. På riksplanet stödjer vi World Childhood Foundation och på det lokala planet stödjer och uppmuntrar vi både ungdomsidrott och flera sociala projekt.

 

Liljas finns nära dig

Som kund ska du kunna nå oss på ett både enkelt och direkt sätt. Alla delar av Liljas ska erbjuda en hög tillgänglighet och servicegrad. Vi är den lokala bilhandlaren som förstår dina behov och som långsiktigt vill hjälpa dig med allt som rör ditt bilägande. Service och tjänster som gör det lite enklare att köpa och äga bil. 

Försäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil