Prenumerera på Liljas nyhetsbrev!

Vi bjuder alla nya prenumeranter på en lunch.

Bli prenumerant

Alvesta

Kontaktuppgifter

Blädingevägen 20
342 32 Alvesta

Ring oss

GPS-koordinater:

56.8946464, 14.54814639999995


Försäljning

Bilservice, bilförsäljning och bilverkstad i Alvesta

Liljas i Alvesta är din bilförsäljare och bilverkstad som utför alla former av bilservice. Hos oss hittar du både nya och begagnade bilar, tjänster och produkter som förenklar ditt bilägande. Genom en lång erfarenhet inom bilförsäljning brinner vi för att hjälpa våra kunder att hitta rätt bilar som är passar kundens önskemål och behov. Utöver vår bilförsäljning så erbjuder vi bilservice, reparationer och även bilvård som lackbehandlingar, AC-service och lagning av stenskott.

Vi tar hand om din bil

På vår verkstad tar vi hand om din bil genom regelbunden service och bilvård. Hos Liljas bilverkstad i Alvesta så får du alltid en förstklassig bilservice. Våra duktiga bilvårdsproffs erbjuder även en bilrekond med allt från in- och utvändig tvätt, dammsugning, vaxning och polering till lackskyddsbehandling av bilar.

Vi hjälper dig att välja rätt bil

Står du inför valet av vilken bil du ska köpa? Att välja bil är ett stort och viktigt val. Genom vår långa erfarenhet kring bilförsäljning så hjälper vi dig att hitta en bil som passar just dig. Kom in till vår anläggning i Alvesta så hjälper vi dig att hitta rätt bil som är noggrant utvald utifrån dina önskemål.

Bokning tid för service i vår verkstad

Som din bilförsäljare och bilverkstad erbjuder vi mer än bilförsäljning – här kan du få hjälp med det mesta som val av bil samt bilservice. Har du några frågor kring vår bilförsäljning eller vår bilverkstad? Kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor!

Försäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil