Prenumerera på Liljas nyhetsbrev!

Vi bjuder alla nya prenumeranter på en lunch.

Bli prenumerant

Borgholm

Kontaktuppgifter

Storgatan 41
387 34 Borgholm

Ring oss

GPS-koordinater:

56.8774577, 16.66370089999998


Försäljning

Annie Börnå

 • Anläggning:
  Borgholm
 • Avdelning:
  Bilförsäljning
 • Titel:
  Bilsäljare
 • Telefon:
  0485-87108
 • E-post:

Liljas Bil i Borgholm - bilförsäljning, bilverkstad och bilservice 

Välkommen till vår anläggning i Borgholm – din bilförsäljare och bilverkstad som utför alla former av bilservice. Hos oss hittar du både nya och begagnade bilar, tjänster och produkter som förenklar och förbättrar ditt bilägande. Genom vår långa erfarenhet inom bilförsäljning hjälper vi kunder dagligen att hitta rätt bilar som är noggrant utvalda för respektive kund. 

 

Boka tid för service vår bilverkstad  

Ta hand om din bil genom att göra en regelbunden bilservice och bilrekond på vår bilverkstad. Hos Liljas bilverkstad i Borgholm så får du alltid en förstklassig bilservice. Utöver vår bilförsäljning erbjuder vi bilservice, reparationer och bilvård som lackbehandlingar, AC-service och lagning av stenskott i bilrutor. Våra duktiga bilvårdsproffs erbjuder även en bilrekond med allt från in- och utvändig tvätt, dammsugning, vaxning och polering till lackskyddsbehandling.  

 

Bilförsäljning av nya och begagnade bilar 

Står du inför valet av vilken bil du ska köpa? Att välja bil är ett stort och viktigt beslut. Genom vår långa erfarenhet kring bilförsäljning så hjälper vi dig att hitta en bil som passar just dig. Kom in till vår anläggning i Borgholm så hjälper vi dig att hitta rätt bil som är noggrant utvald utifrån dina önskemål.  

 

Välkommen att kontakta eller besöka oss 

Vi på Liljas i Borgholm hjälper dig i valet av ett bilköp samt bokning av bilservice eller en reparation i vår skadeverkstad. Som din bilförsäljare som erbjuder mer än bara bilar kan du få hjälp med det mesta. Har du några frågor kring vår bilservice, bilverkstad eller skadeverkstad? Kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor.  

Försäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil