Prenumerera på Liljas nyhetsbrev!

Vi bjuder alla nya prenumeranter på en lunch.

Bli prenumerant

Emmaboda

Kontaktuppgifter

Granitvägen 2
361 31 Emmaboda

Ring oss

GPS-koordinater:

56.627338, 15.547133600000052


Försäljning

Marina Hultin

 • Anläggning:
  Emmaboda
 • Avdelning:
  Bilförsäljning
 • Titel:
  Bilsäljare/administratör
 • Telefon:
  0471-25215
 • E-post:

Per Albertsson

Bilservice och försäljning av bilar i Emmaboda 

Liljas i Emmaboda är din bilförsäljare och verkstad som utför bilservice samt reparationer på varumärken som Volvo, Renault, Dacia och Isuzu. Hos oss hittar du både nya och begagnade bilar samt tjänster och produkter som förenklar din vardag som bilägare. Genom vår långa erfarenhet kring bilar, service och bilförsäljning hjälper vi våra kunder dagligen att hitta rätt bilar samt transportbilar som passar våra kunders behov.  

 

Din trygga bilhandlare 

Står du inför valet av vilken bil du ska köpa? Att välja bil är ett stort och viktigt val. Som din bilförsäljare hjälper vi dig att välja rätt inom olika varumärken av bilar och transportbilar. Hos oss hittar du starka varumärken som Volvo, Renault, Dacia och Isuzu. Kom in till vår anläggning i Emmaboda så hjälper vi dig att hitta rätt bil som är noggrant utvald utifrån dina önskemål.  

 

Vi erbjuder förstklassig service till din bil  

Utöver vår bilförsäljning, bilservice och bilreparationer så erbjuder vi även bilvård, lackbehandlingar, AC-service och lagning av stenskott. Hos Liljas i Emmaboda får du alltid en förstklassig service till din bil. Våra duktiga bilvårdsproffs erbjuder en lyxig bilrekond med allt från in- och utvändig tvätt till dammsugning, vaxning, polering och lackskyddsbehandling av bilar. Ta hand om din bil genom att göra en regelbunden bilservice och bilrekond. 

 

Vi svarar gärna på dina frågor 

Har du några frågor kring transportbilar eller vår bilservice? Kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor! Som din bilförsäljare som erbjuder mer än bara bilar och transportbilar kan du få hjälp av oss med det mesta kring bilfrågor. Vi är din bilförsäljare i Emmaboda som hjälper dig med allt från val av bil till bokning av en bilservice.  

Försäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil