Prenumerera på Liljas nyhetsbrev!

Vi bjuder alla nya prenumeranter på en lunch.

Bli prenumerant

Nybro

Kontaktuppgifter

Jutarnas väg 5
382 45 Nybro

Ring oss

GPS-koordinater:

56.7431138, 15.893368699999996


Försäljning

Ola Petersson

Bilservice och bilförsäljning hos Liljas Bil - din bilförsäljare i Nybro 

Står du inför valet av vilken bil du ska köpa? Att köpa en ny bil är ett stort och viktigt beslut. Som din bilförsäljare med en lång erfarenhet inom bilar, bilförsäljning och bilservice så hjälper vi dig att hitta en bil som passar just dig och din körning. Kom in till vår anläggning i Nybro så hjälper vi dig att hitta rätt bil som är noggrant utvald utifrån dina önskemål.  

 

Besök vår anläggning 

Hos oss hittar du både nya och begagnade bilar, samt tjänster och produkter som förenklar våra kunders bilägande. Genom vår långa erfarenhet inom bilar och bilförsäljning hjälper vi kunder dagligen att hitta rätt bilar som är noggrant utvalda för respektive kund. Välkommen till Liljas anläggning i Nybro – vi är din bilförsäljare, verkstad och skadeverkstad som utför alla former av bilservice. 

 

Boka en tid för bilservice  

Hos Liljas i Nybro får du alltid en förstklassig service till hela bilen. Ta hand om din bil genom att göra en regelbunden bilservice och bilrekond. Utöver vår bilförsäljning så erbjuder vi även service, bilreparationer och bilvård som lackbehandlingar, AC-service och lagning av stenskott i bilrutor. Våra duktiga bilvårdsproffs erbjuder även en bilrekond med allt från in- och utvändig tvätt till dammsugning, vaxning, polering och lackskyddsbehandling av bilar.  

 

Vi på Liljas svarar gärna på dina frågor 

Kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor. Som din bilförsäljare som erbjuder mer än bara bilar kan du få hjälp av oss med det mesta inom bilar. Har du några frågor kring vår bilförsäljning, din bil eller bokning av en service? Vi är din bilförsäljare i Nybro som hjälper dig i stora val som köp av en bil och bokning av en bilservice.  

 

 

 

Försäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil