Prenumerera på Liljas nyhetsbrev!

Vi bjuder alla nya prenumeranter på en lunch.

Bli prenumerant

Renault

Renault

Med en Renault får du en bil som har all den kvalitét, säkerhet och komfort du kan förvänta dig. Dessutom är det en bil som i många fall ligger i framkant av miljöutvecklingen.

Tryggt, bekvämt och en bra affär

På Liljas arbetar vi ständigt för att skapa ett bilägande för våra kunder som är tryggt, bekvämt och ekonomiskt smart. Vi hjälper dig med allt från val av bil till service med noggranna metoder. På vår serviceinlämning får du tillgång till en personlig servicetekniker som lär känna din bil. En serviceinlämning går enkelt och risken för missförstånd är liten då du möter experter av Renault på vår verkstad.

Renault Originalservice

Hos våra verkstäder blir din bil servad med noggranna metoder, av en Personlig servicetekniker som har specialutbildning på Renault och bara använder säkra och pålitliga Originaldelar. Anledningen är enkel: det gör att din Renault fungerar bättre – och längre.

Liljas Bil – vi gör bilägandet enkelt

Har du några frågor om en bil, våra verkstäder eller vår originalservice? Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller bokar en tid för en service. Vi på Liljas gör det enkelt för dig att köpa och äga en Renault.

Försäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil