Prenumerera på Liljas nyhetsbrev!

Vi bjuder alla nya prenumeranter på en lunch.

Bli prenumerant

Originalservice Renault

Originalservice Renault

På Liljas verkstäder utförs en Originalservice av din Renault med noggranna metoder, av en personlig servicetekniker som har specialutbildning på Renault och bara använder säkra och pålitliga Originaldelar. Anledningen är enkel: en Originalservice av din Renault gör att bilen fungerar bättre – och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.

Det är bekvämt

Serviceinlämningen går snabbt och risken för missförstånd är liten när du träffar personer som är experter på just Renault. Du har också tillgång till en Personlig Servicetekniker som lär känna din bil i detalj och vet vad den behöver.

Det är tryggt

Olja, filter och andra delar som byts är naturligtvis Renault Original, inget annat garanterar samma säkerhet och livslängd. Som extra trygghet ingår också alltid ett års servicegaranti när du servar bilen hos Renault.

Det är en bra affär

Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att göra Renault Originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

Renault Assistans

Renault assistans gäller under bilens garantitid (2-5 år) därefter förlängs det vid Renault Originalservice och gäller i 12 månader räknat från servicetillfället.
Varje gång du gör en ny Renault Original fullservice hos oss förlängs din assistans med ytterligare 12 månader.

Kontakta oss och boka en tid för service

Har du några frågor om din bil, våra verkstäder eller vår Originalservice av Renault? Vi på Liljas gör det enkelt för dig att köpa och äga en bil. Som en bilaffär och verkstad kan vi hjälpa dig som bilägare med det mesta. Välkommen att kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller bokar en tid för en service.

Hitta din personliga serviceteknikerFörsäljning/service

Service

Uthyrning

Mer på Liljas Bil