bild

Är du redo att provköra elbil?

Välkommen in i helgen för att provköra elbil. Hos oss hittar du de senaste elbilarna från Volvo, Renault och LEVC. Vi finns här och besvarar gärna dina frågor om skatt, laddning eller bonus. Välkommen!

Välkommen till våra bilhallar

Kalmar & Växjö öppet alla dagar: 
Fredag: 09.00 – 18.00
Lördag: 10.00 – 15.00
Söndag: 11.00 – 15.00

Nybro & Tingsryd:
Fredag: 09.00 – 17.00
Lördag: 10.00 – 14.00
Söndag: Stängt

Emmaboda
Fredag: 08.00 – 17.00
Lördag: 10.00 – 14.00
Söndag: Stängt

Provkör en elbil

Passa på att provköra Volvo XC40 Recharge, C40 Recharge eller helt nya Renault Megane E-tech 100% Electric som du kan provköra i Kalmar eller Växjö.

Boka en provkörning

Frågor om elbil och laddning?

Välkommen till oss och ställ dina frågor om till exempel laddning, ekonomi och batteri.

Om elektrifierade bilar

Vi hjälper dig med laddstation

Vi hjälper dig även med laddstation för din laddhybrid eller elbil.

Batteri och laddning

Volvo XC40 Recharge Core Edition

XC40 Recharge ger dig cirka 418 kilometers räckvidd, 1 500 kg dragvikt och härlig prestanda.

Privatleasing inkl. service och 1.500 mil/år från 4 695:-/mån*

Läs mer

Upplev helt elektriska Volvo C40 Recharge

Helt elektriska C40 Recharge är en flexibel och mångsidig med högsta säkerhet och komfort. Alltid uppkopplad med Google inbyggt och över 40 mils räckvidd. Välkommen att uppleva och provköra helt elektriska C40 Recharge hos oss.

Privatleasing inkl. service och 1.500 mil/år från 4 995 kr/mån*

Läs mer

Nya Megane E-Tech 100% Electric

Helt nya Megane E-Tech 100% electric startar från 4 295 kr/månad och beroende på version kommer den med upp till 470 km räckvidd, 26 avancerade förarassistanssystem och helt ny 24-tums openR skärm med Google inbyggt*. Bilen finns nu i våra bilhallar i Kalmar och Växjö för provkörning.

Privatleasing från 4 295 kr /mån* inkl 3 års service & 3 mån leasingskydd

Läs mer

LEVC

LEVC har en tre modeller; TX och TX Shuttle som riktar sig mot taxibolag och offentlig sektor samt VN5, en skåpbil med imponerande storlek, komfort och svängradie. Kör elektriskt. Helt utan laddångest!

Läs mer

Fördelar med att privatleasa en elbil:

  • Du slipper betala kontantinsats
  • Våra leasingavtal är trygga, service ingår!
  • Du behöver inte känna stress över bilens värdeminskning
  • 360 kr/år i skatt
  • Ett bra sätt att testa hur det är att ha elbil

Liljas Korttidsleasing

Vi på Liljas har tagit fram en tjänst för dig som behöver en bil snabbt, och ett kort tag. Denna tjänst passar exempelvis perfekt för dig som inväntar din nya nybeställda elbil. Läs mer om vad som ingår nedan!

Läs mer

Vill du sälja din bil? Vi köper den!

Har du en bil du vill bli av med i samma veva som du köper en ny, då hjälper vi dig även med det! Prata med din säljare eller fyll i formulär och vi återkommer med prisförslag.

Läs mer

Hos oss är serviceteknikern personlig.

Vi på Liljas vill att du ska kunna njuta av din bil i många härliga mil, och därför vill vi att du ska veta att vi finns här för dig. När du till exempel lämnar din bil för service finns din personliga servicetekniker här och utför arbetet. Och inte bara det. Du har all kontakt med din tekniker – från bokning till betalning och har du frågor kring service eller reparationer är det din tekniker du kontaktar eftersom han eller hon helt enkelt känner din bil. Vill du ha en personlig servicetekniker som har koll på din Volvo, Renault eller Dacia? Kontakta oss så löser vi det. 

Läs mer

*De elektriska bilarna i erbjudandet är berättigade till 50.000 kr i klimatbonus. Enligt gällande regler, och så länge den statliga subventionen finns tillgänglig, betalas klimatbonusen ut tidigast 6 månader efter det första köpet till bilens ägare. Vid privatleasing används klimatbonusen på 50.000 kr som en första förhöjd hyra och tillfaller finansieringgivaren. Vid utebliven klimatbonus eller ändrade regler förbehåller vi oss rätten att debitera kunden mellanskillnaden, alternativt fördelas mellanskillnaden ut på avtalet resterande betalningsperioder.