bild

Byt din vindruta och få torkarblad på köpet!

Det är viktigt att skador på din vindruta åtgärdas snabbt. En spricka i bilrutan är inte bara otacksamt utan medför både försämrad sikt och säkerhet. Just nu bjuder vi på nya torkarblad vid byte av din vindruta.

Boka och utför bytet innan 30 juni 2022. Gäller för bilmärken Volvo, Renault, Dacia, Isuzu, LEVC och Polestar.

Välkommen att ringa, maila eller eller boka din tid via vår hemsida.

Vi bjuder på nya torkarblad!

Du får nya torkarblad till din bil, anpassat efter ditt bilmärke och din bilmodell.

Boka tid

När behöver du byta vindruta?

Om du fått ett stenskott i den gröna zonen kan rutan lagas. Sitter skadan i de röda fälten måste rutan bytas. Har du fått stenskott i det gula fältet gör verkstaden en bedömning från fall till fall vilket som är den säkraste lösningen.

Läs mer

Vad kostar det att byta vindrutan?

Att byta vindrutan kostar oftast mellan 1 000 och 3 000 kronor. Om du har en försäkring hos Volvia kostar det 1600 kronor för dig som privatperson att byta vindrutan hos oss som auktoriserad verkstad. På Liljas försöker vi i första hand att laga den skadade vindrutan istället för att byta den. Det innebär att du sparar både tid, pengar och att vi tillsammans värnar om miljön. Kontakta oss gärna för prisuppgifter!

Läs mer

Stenskott? Vi hjälper dig!

Behöver du istället laga ett stenskott kostar det endast 100:- för dig med Volvia eller Renault försäkring.

Läs mer

Vindrutan – en viktigt del av bilen

I nyare Volvobilar sitter dessutom viktiga säkerhetsfunktioner i vindrutan, till exempel trötthetsvarnare, aktiv körfältshjälp och autobroms (City Safety). Med andra ord har du inte vilken vindruta som helst. För att bilens säkerhetssystem ska fungera rekommenderar vi att du låter oss som auktoriserad Volvoverkstad byta vindrutan. Hos Liljas används bara originaldelar och kalibrering av säkerhetssystemen ingår.

Kontakta oss och vi hjälper dig!

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5

Emmaboda

Granitvägen 2

Tingsryd

Södra Storgatan 113