LCP fixed background image
Vi söker: Chef till skadeverkstad i Nybro bild
Vi söker: Chef till skadeverkstad i Nybro

Utvecklingen i fordonsbranschen går snabbt framåt, nu söker vi en förtroendeingivande chef som kan coacha vår skadeverkstad i Nybro in i framtiden.

Om tjänsten

Som chef för skadeverkstaden är det ditt ansvar att driva och utveckla det dagliga arbetet där. Vi finns till för kundernas skull. Det innebär att du kommer samarbeta tätt tillsammans med övriga avdelningar för att överträffa kundens förväntningar på oss.

Jobbet innebär att du arbetar mot budgeterade mål och fungerar som en coachande ledare för personalen på skadeavdelningen.

Utöver att leda och organisera verksamheten ingår det i dina arbetsuppgifter att upprätta och följa budget för verksamheten, hantera löneunderlag, genomföra medarbetarsamtal och regelbunden personalinformation samt att fungera som backup vid exempelvis skadebesiktning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Nybro, provanställning kan tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker jobbet har erfarenhet av att leda och coacha personal samt att du har branschkunskap. Det är meriterande om du är van vid att arbeta i Cabas kalkyleringsprogram, säljerfarenhet och erfarenhet av affärssystemet Tacdis.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person är du förtroendeingivande, utåtriktad, kundorienterad och strävar alltid efter långsiktiga kundrelationer. Du är självgående och resultatinriktad, har lätt för att samarbeta samt förmåga att driva och slutföra arbetsuppgifter inom givna tidsramar. Du gillar att arbeta affärsmässigt med högt uppsatta mål och mot tydliga resultat.

Ditt arbete präglas av kvalité och du trivs i ett högt tempo med nya utmaningar där förändringar ses som möjligheter.

Kontaktpersoner

Frågor angående tjänsten besvaras av platschef Sofi Östensson, 0481-444 32.
Facklig kontaktperson Ledarna, Robin Danielsson, 0480-944 26
Facklig kontaktperson Unionen, Nicklas Torstensson via mail nicklas.torstensson@liljasbil.se.

Varmt välkommen med din ansökan senast 10 december.

 

Krav

  • Erfarenhet av arbetsledning
  • Branschkunskap
  • B-körkort

Meriterande

 

  • Säljerfarenhet
  • Cabas kalkyleringsprogram
  • Tacdis affärssystem

Vi är mer än bara bilar.

Liljas gör det enklare att köpa och köra en bil. Vi är en bilaffär som erbjuder mer än bara bilar och hos oss får du hjälp med det mesta. Hos Liljas hittar du både nya och begagnade bilar, samt tjänster och produkter som förenklar och förbättrar själva bilanvändandet. Vi är med dig från det inledande köpet och erbjuder sedan all tänkbar service längs vägen. Liljas finns på fyra orter runt om i Småland. Alltid nära dig och alltid enkelt.

Läs mer