LCP fixed background image
Vi söker: Fälgtekniker till Växjö bild
Vi söker: Fälgtekniker till Växjö

Om tjänsten
Vi söker en person som vill vara med och utveckla vår däckaffär med fälglagning i fokus. Vi har precis investerat i den senaste tekniken inom fälglagning och nu behöver vi din hjälp att bli det självklara valet vid fälgreperation. Din huvudsakliga uppgift kommer att vara fälgreperationer men vi ser även att du kommer supportera befintliga team som håller på med däck & fälg. En spännande utmaning med tjänsten är att du bearbetar marknaden för att bygga upp vår kundstock och utveckla våra affärer.

Du kommer vara en viktig pusselbit i vårt redan befintliga team som sysslar med däckaffären & fälglagning.

Kvalifikationer
Vi tror du har tidigare erfarenhet av fordons- eller däckbranschen och är van vid daglig kundkontakt. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du har ett stort bilintresse och har en god känsla för service och detaljer. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och är van att söka information på egen hand. Du är effektiv, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är också lojal, nyfiken, positiv och vill bidra till en god stämning bland både kollegor och kunder.

Kontaktpersoner
Frågor angående tjänsten besvaras av bildelschef Erik Magnusson, 0470-775 683. Facklig kontaktperson IFMetall, Hans Rosén, IFMetall, 0470-775 678.

 

Krav

  • B-körkort

Meriterande

  • Erfarenhet av fordons- eller däckbranschen
  • Van vid kundkontakt

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 30 november. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Växjö, provanställning kan tillämpas. Tillträde efter överenskommelse.

 

Vi är mer än bara bilar.

Liljas gör det enklare att köpa och köra en bil. Vi är en bilaffär som erbjuder mer än bara bilar och hos oss får du hjälp med det mesta. Hos Liljas hittar du både nya och begagnade bilar, samt tjänster och produkter som förenklar och förbättrar själva bilanvändandet. Vi är med dig från det inledande köpet och erbjuder sedan all tänkbar service längs vägen. Liljas finns på fyra orter runt om i Småland. Alltid nära dig och alltid enkelt.

Läs mer