Vi söker: IT-tekniker till Kalmar bild
Vi söker: IT-tekniker till Kalmar

IT-tekniker till Kalmar

Vi söker dig som vill bedriva vår IT-utveckling tillsammans med våra tre andra IT-tekniker.

Om tjänsten

IT-avdelningen ansvarar för flera driftmiljöer och fungerar som IT-support till våra medarbetare. Arbetsuppgifterna består av att säkerställa daglig drift med hög tillgänglighet i våra affärs- och verksamhetssystem samt att säkerställa en trygg och effektiv IT-miljö som möter dagens krav.

Vi erbjuder dig en spännande och självgående roll där du får vara med och utveckla våra IT-lösningar samt får goda möjligheter till personlig utveckling.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom IT.

Du har bred kompetens och erfarenhet av driftmiljöer baserade på Microsoftprodukter. För att lyckas i rollen behöver du ha god kunskap i att konstruera och hantera en effektiv och säker server- och nätverksmiljö. Du är också van vid AD-hantering, både lokalt och i molnet, samt paketering och distribuering av mjukvara till klienter.

Tjänsten innefattar att ta fram instruktioner för självservice, vilket innebär krav på goda språkkunskaper i både svenska och engelska samt att du är pedagogisk.

B-körkort är ett krav och resor mellan våra anläggningar förekommer.

Om dig

Vi vill att du har ett genuint datorintresse och är nyfiken på den digitala utvecklingen samt att du har en vilja att förbättra och underlätta den dagliga IT-användningen för våra medarbetare. Du gillar utmaningar och att lösa problem, är strukturerad och har ett starkt driv. Du arbetar bra både i grupp och enskilt.

Kontaktpersoner

Staffan Gunnarsson, administrativ chef, 0480-944 84
Nicklas Torstensson, facklig kontaktperson Unionen, nicklas.torstensson@liljasbil.se.

Krav

  • Utbildning inom IT eller motsvarande arbetslivserfarenhet med inriktning inom IT
  • B-körkort

Varmt välkommen med din ansökan senast den 28 april.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Provanställning kan tillämpas. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

 

Sök tjänsten

 

Vi är mer än bara bilar.

Liljas gör det enklare att köpa och köra en bil. Vi är en bilaffär som erbjuder mer än bara bilar och hos oss får du hjälp med det mesta. Hos Liljas hittar du både nya och begagnade bilar, samt tjänster och produkter som förenklar och förbättrar själva bilanvändandet. Vi är med dig från det inledande köpet och erbjuder sedan all tänkbar service längs vägen. Liljas finns på fyra orter runt om i Småland. Alltid nära dig och alltid enkelt.

Läs mer