Vi söker: Chaufför / fastighetsskötare till Kalmar bild
Vi söker: Chaufför / fastighetsskötare till Kalmar

Vi söker dig som vill ha ett omväxlande jobb – allt från att köra trailer mellan våra anläggningar till underhåll av våra fastigheter.

 

Om tjänsten
Du arbetar tillsammans med en kollega där ni delar på att köra biltransporter mellan våra anläggningar och att utföra fastighetsskötsel.

Ena veckan transporterar du bilar och övrigt material mellan våra anläggningar enligt fastställt schema. Du och din kollega sköter planering och bokning av biltransporter och ni följer regelbundet upp och rapporterar fel och avvikelser i hanteringen av transporter.

Veckan därpå arbetar du med in- och utvändig fastighetsskötsel, arbeta med energibesparingar, avfallshantering, renhållning, reparation och underhåll av utrustning i fastigheterna, körning av hjullastare samt vid behov även andra arbetsuppgifter efter överenskommelse.

I tjänsten ingår skötsel av samtliga fastigheter som ägs av Liljasgruppen och du arbetar kontinuerligt med att minimera fastigheternas driftkostnader och driftstörningar. Du arbetar för att ha nöjda kunder, bevara fastighetsvärdet samt för att uppnå uppställda kvalitets- och miljömål.

Tjänsten är placerad i Kalmar men arbete kan förekomma på Liljas fastigheter på alla orter.

Arbetstiderna kan variera mellan 06.00-18.00 under veckan enligt fastställt schema. Kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker en praktiskt och allmänt händig person som är självgående med ordningssinne samt ett stort tekniskt intresse. Du behöver vara serviceinriktad och van att planera, organisera och prioritera ditt arbete. För tjänsten krävs hög teknisk kompetens och du får gärna ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer
Vi vill att du är praktisk och allmänt händig samt är självgående med ordningssinne och har ett stort tekniskt intresse. Du behöver vara serviceinriktad och van att planera, organisera och prioritera ditt arbete. För tjänsten krävs CE-körkort samt YKB-utbildning och du får gärna ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Kontaktpersoner

Peter Liedholm, fastighetschef, 0480-944 95.
Magnus Sandström, facklig kontaktperson IFMetall, 0480-944 66.

Om dig

Du är ansvarstagande och tar egna initiativ inom givna ramar och har förmåga att driva och slutföra arbetsuppgifter enligt tidplan.

Krav

  • CE-körkort
  • Giltigt YKB-bevis
  • Tidigare erfarenhet av tunga transporter

Meriterande

  • Erfarenhet av fastighetsskötsel

Vi ger dig bra anställningsvillkor hos en trygg arbetsgivare och sist men inte minst – ett roligt och omväxlande jobb i en spännande bransch!

Varmt välkommen med din ansökan senast den 21 januari !

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan tillämpas.

 

Sök tjänsten på jobbet.se