Vi söker: IT-tekniker till Växjö bild
Vi söker: IT-tekniker till Växjö

IT-tekniker till Växjö

Vi söker dig som vill bedriva vår IT-utveckling tillsammans med våra två IT-tekniker.

 

Om tjänsten
IT-avdelningen ansvarar för flera driftmiljöer och IT-support till våra medarbetare och besöker våra anläggningar utifrån aktuellt behov. Du kommer arbeta med att säkerställa hög tillgänglighet i våra affärs- och verksamhetssystem samt IT-plattformar. I arbetsuppgifterna ingår att hantera drift, lösa problem, avhjälpa fel samt lösa mer komplexa IT-ärenden. Du kommer även arbeta med att ta fram nya IT-lösningar.

Vi erbjuder dig en spännande och självgående roll där du får vara med och utveckla våra IT-lösningar samt får goda möjligheter till personlig utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet med inriktning mot IT. Du har bred kompetens och erfarenhet av driftmiljöer i en miljö baserad på Microsoftprodukter. Tidigare erfarenheter inom AD, SCCM, Microsoft 365, servrar och nätverk är meriterande. B-körkort är ett krav.

Du är pedagogisk och har förmågan att ta fram instruktioner för självservice vilket ställer krav på goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi vill att du har ett genuint datorintresse och är nyfiken på den digitala utvecklingen samt att du har en vilja att förbättra och underlätta den dagliga IT-användningen för våra medarbetare. Du gillar utmaningar och att lösa problem, är strukturerad och har ett starkt driv samt arbetar bra både i grupp och enskilt.

Kontaktpersoner
För mer information om tjänsten kontakta administrativ chef Staffan Gunnarsson, 0480-944 84. Facklig kontaktperson Unionen, Nicklas Torstensson, 0470-775 691.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 9 april. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning kan tillämpas.

Krav

  • Relevant utbildning eller arbetslivserfarenhet med inriktning mot IT
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort

 

Meriterande

  • Erfarenhet inom AD, SCCM, Microsoft 365, servrar och nätverk

 

Sök tjänsten på jobbet.se

Liljas - det självklara valet på den lokala marknaden

Liljas grundades 1928 och är ett av landets äldsta bilhandelsföretag. Idag är vi totalt 260 medarbetare och vi omsätter cirka 1,8 miljarder kronor. Liljas finns över hela Småland med fem driftställen. Du hittar oss i Kalmar, Växjö, Nybro, Emmaboda och Tingsryd.

Läs mer om oss