LCP fixed background image
Vi söker: Receptionist/telefonist till Kalmar bild
Vi söker: Receptionist/telefonist till Kalmar

Studerar du eller har annan sysselsättning och vill arbeta lite extra? Älskar du kontakten med kunder och kollegor, och är en stjärna på service både över telefon och i det personliga mötet? Sök då tjänsten som receptionist hos oss på Liljas!

Vi söker dig som vill arbeta extratimmar som receptionist/telefonist i vår bilanläggning i Kalmar, med start så snart som möjligt.


Om tjänsten
I vår reception är du vårt ansikte utåt och en mycket viktig del i vår servicefunktion. Du välkomnar besökare och kunder samt hjälper dem till rätta vid behov, svarar i växeltelefonen för samtliga anläggningar, besvarar mail och chatt, vidarekopplar samtal och arbetar med en del andra administrativa uppgifter. Receptionen är en viktig mötesplats som gör det naturligt för dig att hjälpa både kund och kollegor när behov uppstår. Arbetstiden kan variera men behovet är främst dagtid på helger och vissa timmar på vardagar. Tjänsten passar dig som vill kombinera extrajobbet med studier eller annan sysselsättning.

Kvalifikationer
Vi vill att du har avslutat en 3-årig gymnasieutbildning, har erfarenhet av kundkontakt och att du känner dig trygg i kontakten med människor. Du måste ha goda datorkunskaper samt kunna uttrycka dig mycket väl på svenska och engelska. Det är meriterande om du har haft liknande arbetsuppgifter tidigare.

Personliga egenskaper
Vi söker dig med glatt humör, hög servicekänsla och kommunikativ förmåga. Du har ordningssinne, lätt för att samarbeta men som även kan ta egna initiativ. På Liljas sätter vi alltid kunden i fokus, i rollen som receptionist måste du därför ha ett stort intresse för service och alltid prioritera kund.

Kontaktpersoner
För mer information om tjänsten kontakta administrativ chef, Staffan Gunnarsson, tel. 0480-944 84.

Facklig kontaktperson är Nicklas Torstensson Unionen, tel. 0470-775 691.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 30 september. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så skicka in din ansökan redan idag. Du behöver inte skicka in ett komplett CV utan berätta kort om dig själv.

Krav

  • Erfarenhet av kundkontakt
  • Minst 3-årig gymnasieutbildning

 

Meriterande

  • Erfarenhet av arbete i reception

 

Sök tjänsten på jobbet.se

Vi är mer än bara bilar.

Liljas gör det enklare att köpa och köra en bil. Vi är en bilaffär som erbjuder mer än bara bilar och hos oss får du hjälp med det mesta. Hos Liljas hittar du både nya och begagnade bilar, samt tjänster och produkter som förenklar och förbättrar själva bilanvändandet. Vi är med dig från det inledande köpet och erbjuder sedan all tänkbar service längs vägen. Liljas finns på fyra orter runt om i Småland. Alltid nära dig och alltid enkelt.

Läs mer om oss