LCP fixed background image
Privatleasing - Ett enklare bilägande bild
Privatleasing - Ett enklare bilägande

Privatleasing ger dig ett enklare bilägande. Du väljer bilmodell, extrautrustning och planerad körsträcka. Dina val ger dig din slutgiltiga månadskostnad. Det du betalar är din månadskostnad, försäkring, vägtrafikskatt och bränsle. Bilen lämnar du helt enkelt tillbaka när leasingtiden har gått ut. Smidigt, eller hur?

Välkommen till Liljas!

Renault CLIO -
fr. 2 990 kr/mån*

Varje år köper Vi Bilägare in 5 bilar som de anser är årets mest intressanta vardagsbilar. Bilarna testas i flera tuffa vardagsutmaningar och körs i ca 4000 mil. Årets vinnare är Renault Clio, som också finns som hybrid. Vi Bilägare summerar årets vinnare: ”Nya Clio visar att även små bilar kan erbjuda en stor komfortupplevelse. Den erbjuder påkostad interiör och passar utmärkt på långaetapper utanför stan med bra ljus, lågt buller och bekväm fjädring. Clio rör sig snyggt och kontrollerat på knaggliga norrlandsvägar. Detta är en småbil för Sverige”

Läs mer

Renault CAPTUR -
fr. 3 290 kr/mån*

En muskulös siluett, sofistikerad interiör och helt anpassningsbar tvåfärgad design. Större och modernare – Captur har alla kännetecken för en SUV och gör ett starkt första intryck. Captur finns även som plug-in hybrid.

Läs mer

DACIA Sandero Essential -
fr. 2 290 kr/mån*

Med sin robusta siluett och sitt omarbetade framparti, som framhävs av den nya Y-formade märkessignaturen med LED-strålkastare, har nya Sandero en design som har gjorts om från grunden. Med en av de rymligaste interiörerna i sin kategori, med rejält bagage- och förvaringsutrymme, anpassar den sig till ditt vardagsliv och gör körningen trivsammare.

Läs mer

DACIA Jogger Essential 5 säten -
fr. 2 990 kr/mån*

Helt nya Jogger är den perfekta respartnern för alla äventyr, stora som små. Med upp till 7 sittplatser har den plats för allt och alla. Välkomna ombord!

Läs mer

Vi finns nära till hands. Kontakta oss och boka rådgivning.

Är du intresserad av någon av ovan bilar, eller har någon fråga så kan du boka en tid för rådgivning. Den är inte bindande utan vi kontaktar dig för att prata om dina funderingar och varför inte boka en provkörning?

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Genom att skicka in denna intresseanmälning godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.

 

*Privatleasing: 1 000 mil/år, 36 månader, service ingår 1 000 mil/år. Gäller fabriksbeställda bilar. Dacia Care service & reparationsavtal ingår vid privatleasing av Dacia Sandero och Jogger. Månadskostnad baserad på rörlig ränta. Försäkring, Transportstyrelsens avgifter och bränsle tillkommer. Bränsleförbrukning vid blandad körning Duster: 4,8–6,8 l/100km, CO2-utsläpp 127–153 g/km (WLTP). Sandero Essential TCe 90 (WLTP): 5,3 l/100 km, CO2-utsläpp 119 g/km. Dacia Jogger Essentail 110 hk: WLTP: 5,6–5,7 l/100 km, CO2-utsläpp WLTP: 127–130 g/km. 3 månaders privatleasingskydd ingår för privatpersoner 18–63 år. Bilarna på bilderna är extrautrustade.