bild

Mer än bara bilar

Liljas gör det enklare att köpa och köra en bil. Vi är en bilaffär som erbjuder mer än bara bilar och hos oss får du hjälp med det mesta. Hos Liljas hittar du både nya och begagnade bilar, samt tjänster och produkter som förenklar och förbättrar själva bilanvändandet. Vi är med dig från det inledande köpet och erbjuder sedan all tänkbar service längs vägen. Liljas Bil finns på fem orter runt om i Småland. Alltid nära dig och alltid enkelt.

Liljas historia

Liljas grundades 1928 och är ett av landets äldsta bilhandelsföretag. Idag är vi totalt 260 medarbetare och vi omsätter cirka 1,8 miljarder kronor. Du hittar oss i Kalmar, Växjö, Nybro, Tingsryd och Emmaboda.

Liljas affärsidé

Liljas är en helhetsleverantör och som grund för hela verksamheten ligger en filosofi om att det ska vara enkelt att både köpa och köra bil. Det innebär att vi erbjuder produkter och tjänster som tillgodoser ditt totala och långsiktiga bilägande. Ett kundfokus som innebär att vi också arbetar proaktivt med att utveckla nya tjänster och produkter för våra kunder. Vi är framtidsorienterade och arbetar därför långsiktigt med både miljö- och kvalitetsfrågor.

Liljas tar ett miljöansvar

Som bilföretag och aktör inom bilbranschen har vi ett stort miljöansvar. Sedan 2000 har vi arbetat aktivt med miljöfrågor och varit certifierade enligt miljöstandarden ISO 14001. Vårt mål är att även fortsättningsvis verka för ett mer skonsamt bilanvändande och minimera miljöeffekterna av vår verksamhet. Detta arbete sker både i det lilla och stora, inom alla områden från biltvätten till nybils- och butiksförsäljningen. Som ett exempel av vårt miljöarbete arbetar vi för att minska användandet av plastpåsar och därmed begränsa deras inverkan på vår miljö.

Liljas står för kvalitet

På Liljas jobbar vi målmedvetet för att hela verksamheten och alla delar ska hålla en jämn och hög kvalitet. Vi är kvalitetscertifierade enligt standarden ISO 9001 och arbetar aktivt med att erbjuda kvalitativa bilar och lösningar. Liljas tar även ett socialt ansvar. På riksplanet stödjer vi World Childhood Foundation och på det lokala planet stödjer och uppmuntrar vi både ungdomsidrott och flera sociala projekt.

Liljas finns nära dig

Som kund ska du kunna nå oss på ett både enkelt och direkt sätt. Alla delar av Liljas ska erbjuda en hög tillgänglighet och servicegrad. Vi är den lokala bilhandlaren som förstår dina behov och som långsiktigt vill hjälpa dig med allt som rör ditt bilanvändande. Service och tjänster som gör det lite enklare att köpa och köra bil.

Miljöpolicy

Miljöpolicyn utgör grunden för vårt miljöarbete. Liljas gruppen skall verka för att bilanvändandet blir så skonsamt för miljön som möjligt och minimera miljöeffekterna av sin verksamhet.

 bild