Privatleasing bild
Privatleasing

Ett bekymmersfritt bilägande

Volvo Inclusive Privatleasing ger dig tre års bekymmersfritt bilägande där det enda du betalar är din månadskostnad, vägtrafikskatt och bränsle. Med Volvo Inclusive Privatleasing tar vi hand om service och annat krångel.

Detta ingår:

  • Finansiering hos Volvofinans Bank
  • Ingen uppläggnings- eller aviavgift
  • 0 kr i kontantinsats
  • Privatleasingskydd gratis i tre månader
  • Volvo Originalservice
  • Volvia försäkring
  • Volvokort utan årsavgift och med extra drivmedelsrabatt
  • Appen CarPay
  • Bonus när du betalar med Volvokort eller CarPay

Bra att tänka på vid Privatlaesing av begagnatbil

Begagnade bilar som är 1-2 år i vårt lager är i regel väldigt fina. Det är därför vi ibland kallar dem för nästan ny bil. Men eftersom den inte är helt ny, kan det finnas någon skavank på bilen och då framgår det på bilens varudeklaration.

Försäkring

När du köper en ny Renault eller Volvobil ingår 3 års personvagnsgaranti, även kallad vagnskadegaranti, räknat från första registreringsdatum. Så länge vagnskadegaranti finns på bilen räcker det med att teckna en halvförsäkring, därefter behövs en helförsäkring. När du privatleasar en begagnat bil som är yngre än tre år kan det därför bli så att försäkringspremie ändras under avtalstiden, på grund av att vagnskadegarantin upphör.

Att tänka på under avtalstiden

Ta hand om din bil

Den avtalade månadskostnaden baseras på det slitage som enligt den här guiden kan anses vara normalt. Onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. För att undvika onödiga reparationskostnader när du lämnar tillbaka bilen är det viktigt att du under hela leasingperioden tar väl hand om din bil, både in- och utvändigt.

Service enligt serviceplan

För att undvika kostnader utöver leasingavgiften är det också viktigt att servicen är utförd inom rätt tidsintervall. Servicen ska göras enligt biltillverkarens serviceplan och alltid hos en auktoriserad märkesverkstad. Som leasingtagare är du ansvarig för att boka tid för service enligt serviceplanen.

Om olyckan är framme

Eventuella skador som uppkommer på bilen under leasingtiden ska åtgärdas löpande, då bilen ska återlämnas i ett skick där reparationer inte är nödvändiga. Om du råkar ut för en skada under avtalstiden kontaktar du försäkringsbolaget för att anmäla skadan. För att åtgärda eventuell skada vänder du dig sedan till en auktoriserad märkesverkstad.

Reparation av eventuell skada bekostas av leasingtagare/försäkringsbolag såvida skadan/felet inte omfattas av garantin.

Körsträcka

Om du håller dig inom avtalad körsträcka undviker du övermilskostnad med 1 krona/kilometer.

Begagnade Volvo och Renault med privatleasingerbjudande