bild

Servicetekniker, Kalmar

Om arbetsgivaren

Liljas Personbilar AB är ett av Smålands och Ölands ledande bilföretag, som har förmånen att få arbeta med Volvo, Renault, Dacia och Hertz varumärken. Liljas bedriver verksamhet i Kalmar, Växjö, Nybro, Tingsryd och Emmaboda. Med hjälp av ca 275 st medarbetare omsätts ca 1,8 miljarder kronor inom bilförsäljning, biluthyrning, bildelar, verkstadsservice samt drivmedel.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i en märkesverkstad där arbetet bl a består av att utföra servicejobb, underhåll, felsökningar, elektronikjobb och reparationer på Volvo personbilar. I tjänsten ingår kundkontakt både per telefon samt personliga möten. Du hanterar i princip alla delmoment från det att kunden bokar in verkstadsbesöket till kunden hämtar sin bil. Arbetet förutsätter att du har god datorvana samt administrativ förmåga.

Du ingår i ett arbetsteam där man arbetar i par tillsammans med en annan tekniker. Teamet arbetar mot gemensamma mål och har starkt fokus på resultat och nöjda kunder. Förutom dina teamkamrater så har du support och stöd från kunniga kollegor i verkstaden.

Kvalifikationer

Vi vill att du har 3-årig fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som bilmekaniker/servicetekniker, är van vid kundkontakt samt har kunskap om felsökning. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Du har ett stort bilintresse och har en god känsla för service. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och är van att söka information på egen hand. Du är effektiv, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är också lojal, nyfiken, positiv och vill bidra till en god stämning bland både kollegor och kunder.

Kontaktpersoner

För mer information om tjänsten kontakta verkstadschef Hans-Jörgen Wickström, 0480-944 25.
Facklig kontaktperson är Magnus Sandström, IFMetall, 0485-871 09.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 24 mars. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Kalmar, provanställning kan tillämpas.