LCP fixed background image
Nu samlar vi allt under samma tak! bild
Nu samlar vi allt under samma tak!

Har du besökt Liljas i Kalmar nyligen har du säkert märkt att vi bygger om!

I början av 2020 flyttade vår serviceanläggning från Norra vägen till vår bilhall på Liljas Hansa City. Här samlar vi både serviceanläggning, bilhall, däckhotell och kontor under ett och samma tak. Nu när den nya fullserviceanläggningen står klar kommer du få uppleva ett helt nytt Liljas! I samband med att vi nyöppnar vår anläggning på Hansa City stänger vi också vår tidigare serviceanläggning på Norra Vägen.

 bild

Välkommen på invigning den 7-8 mars!

Vi bjuder in till fest för hela familjen där du såklart kan kika på nya- och begagnade bilar i vår bilhall eller ta del av den uppsjö av invigningserbjudanden vi kokat ihop.

En invigning är ett perfekt tillfälle att förena nytta med nöje och därför kan man till exempel köra lite racing-simulator och utmana varandra i nattduellen från ”Mästarnas Mästare”. Utanför entén smäller vi upp ett grilltält där man kan köpa nygrillade 100 grams Black Angusburgare med coleslaw och picklad rödlök för 25 kronor. En burkläsk eller Festis ingår i det priset.

Dessutom underhåller trollkarlen Mike som minglar runt i lokalen och visar prov på att magi faktiskt existerar!

Kolla in alla förmånliga invigningserbjudanden!

Facebookeventet för invigningen!

 

Träffa din personliga servicetekniker vid ditt bilköp

Nu finns vår serviceanläggning under samma tak som vår bilhall. Det betyder att du träffar din personliga servicetekniker redan vid ditt bilköp. Då vet du alltid vem du ska prata med om du ska boka service eller om du har några frågor.

Ny fräsch bilhall

I vår uppdaterade bilhall finns det plats för 250 nya och begagnade bilar. Här bygger vi också nya fräscha kundytor där du kan ta en kopp kaffe och träffa din bilsäljare.

Snabbare och mer effektiv service

Hos oss på Liljas i Kalmar arbetar alltid två tekniker med samma bil. Det gör din service snabbare och mer effektiv. Passa på att ta en kaffe medan du väntar och spana in de senaste årsmodellerna i bilhallen.

Boka service

Nytt och större däckhotell

På vårt nya däckhotell kommer det att rymmas 15.000 hjul! Det innebär att fler kunder än någonsin kan få mer plats hemma när de förvarar sina däck hos oss. När det blir dags att plocka av vinterdäcken i vår gör vi det snabbt och smidigt i den sprillans nya serviceanläggningen som står färdigbyggd i början av 2020.

Läs mer om däckhotellet

En anläggning full av historia!

1974 slog Volvo upp dörrarna till sin nya bilfabrik i Kalmar och under 20 år byggdes det 482 739 bilar här. Nio år efter fabrikens nedläggning blåste vi på Liljas nytt liv i de gamla Volvolokalerna och flyttade in. Under 2019 har du som besökt oss säkert märkt att vi bygger om, i början av 2020 kompletterar vi nämligen bilhallen med nytt däckhotell och ny verkstad när Liljas i Kalmar blir fullserviceanläggning.

Fullserviceanläggningen är 14.000 m² och har två plan. Här kommer totalt 90 personer att arbeta. 250 nya och begagnade bilar ryms i bilhallen och inne i serviceanläggningen finns 27 stycken lyftar. Anläggningen håller högsta toppklass och vi ser fram emot att välkomna dig till ett nytt Liljas i Kalmar.

Är du nyfiken på vår nyöppning?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så missar du inte inbjudan till öppningen och alla våra fina erbjudanden.