bild

Vi söker: Bilsäljare till Växjö

Vill du jobba med eftertraktade märken i en modern bilhall? Vi söker nu en Volvosäljare som förstår vikten av proaktiv kundbearbetning och långa, hållbara affärsrelationer. 

Om tjänsten

Volvos nya EX30 accelererar från 0-100 km/h på 3,6 sekunder – det är riktigt snabbt. Men jämfört med tempot i bilbranschen är det ingenting. Varje dag är unik för våra bilsäljare; räntor förändras, bilar lanseras, kampanjer startar – och varje dag knyts nya kontakter med potentiella kunder. Nu söker vi en bilsäljare till Växjö, en person som frodas i det föränderliga och stortrivs med det sociala.

Tjänsten innebär främst försäljning av nya Volvo. På Liljas strävar vi efter långa och hållbara kundrelationer och det blir din uppgift att skapa, utveckla och stärka relationer med såväl nya som befintliga kunder. Du kommer att vara med under hela kundresan – från första kontakt till uppföljning efter leverans. Utöver att ta emot kunder i bilhallen kommer du också att arbeta uppsökande och proaktivt mot nya privat- och företagskunder.

Dina kvalifikationer

Vi vill att du har tidigare erfarenhet av försäljning. Du ska ha mycket god dator- och systemvana och kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har utbildning inom försäljning eller ekonomi. B-körkort är ett krav.

Om dig 

Vi tror att du är en person med stort engagemang som brinner för försäljning och har en förmåga att skapa långvariga och meningsfulla kundrelationer. Du har ett starkt driv och tar egna initiativ för att nå både dina och företagets mål. Du trivs med förändringar och att utforska nya möjligheter. Där andra ser hinder ser du möjligheter. Du är en lagspelare som sprider glädje till både kunder och medarbetare.

För mer information om tjänsten kontakta:
Erik Nilsson, Försäljningschef Växjö tel: 0470-77 56 11
Nicklas Torstensson, facklig kontaktperson Unionen, nicklas.torstensson@liljasbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 25 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så skicka in din ansökan redan idag!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Växjö, provanställning kan tillämpas.

Krav

  • Tidigare erfarenhet av försäljning
  • B-körkort

Meriterande

  • Utbildning inom försäljning, ekonomi eller marknadsföring

Sök tjänsten

Vi är mer än bara bilar

Liljas gör det enklare att köpa och köra en bil. Vi är en bilaffär som erbjuder mer än bara bilar och hos oss får du hjälp med det mesta. Hos Liljas hittar du både nya och begagnade bilar, samt tjänster och produkter som förenklar och förbättrar själva bilanvändandet. Vi är med dig från det inledande köpet och erbjuder sedan all tänkbar service längs vägen. Liljas finns på fyra orter runt om i Småland. Alltid nära dig och alltid enkelt.

Läs mer