bild

Vi söker: Verkstadscoach till Nybro

Är du den som kollegorna alltid vänder sig till för stöd och hjälp? I rollen som verkstadscoach leder du det dagliga arbetet i vår toppmoderna märkesverkstad.

Om tjänsten

Det är din uppgift att stötta våra servicetekniker i stort och smått – tillsammans säkerställer ni kundnöjdhet, lönsamhet och en effektiv verksamhet. Du kommer att genomföra coachmöten, medarbetarsamtal och se över teamets utbildningsbehov. Du tar även beslut om goodwill och reklamationer. Du arbetar tätt tillsammans med platschefen för att ha ett närvarande och coachande ledarskap som stöttar och motiverar teamet på bästa sätt.

Dina kvalifikationer

Vi tror att du har ett par års erfarenhet inom branschen, är tekniskt intresserad samt har erfarenhet av kundbemötande. Viktigast är dock dina personliga egenskaper: vi vill att du känner dig trygg med att leda, coacha och motivera. B-körkort är ett krav

Om dig 

Vi söker dig som är en engagerad och positiv lagspelare. Du är öppen för förändringar och har förmågan att anpassa både dig själv och ditt team efter nya förutsättningar. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och förstår vikten i att få med dig hela teamet i det arbetet.

För mer information om tjänsten kontakta:
Sofi Östensson, verkstadschef/platschef, 0481-444 32
Ted Danielsson, verkstadscoach, 0481 – 444 44
Nicklas Torstensson, facklig kontaktperson Unionen, nicklas.torstensson@liljasbil.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 18 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så skicka in din ansökan redan idag!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid i Nybro, provanställning kan tillämpas.

Krav

  • Erfarenhet inom fordonsbranschen
  • B-körkort

Meriterande

  • Tidigare erfarenhet av en coachade roll

Sök tjänsten

Vi är mer än bara bilar

Liljas gör det enklare att köpa och köra en bil. Vi är en bilaffär som erbjuder mer än bara bilar och hos oss får du hjälp med det mesta. Hos Liljas hittar du både nya och begagnade bilar, samt tjänster och produkter som förenklar och förbättrar själva bilanvändandet. Vi är med dig från det inledande köpet och erbjuder sedan all tänkbar service längs vägen. Liljas finns på fyra orter runt om i Småland. Alltid nära dig och alltid enkelt.

Läs mer