bild

Renault Arkana – en SUV med den senaste hybridtekniken.

Pris från 238.900:- för en mycket välutrustad version.

Arkana är en SUV-hybrid med snygga sportiga former som är byggd på samma plattform som Clio och Captur.

Arkana går nu provköra hos oss i Kalmar och Växjö. Priserna börjar på 238.900 för versionen med 140 hk turbobensinmotor och för E-TECH hybrid versionen med 145 hk och EDC växellåda börjar priserna på 250.900:-

Med Renault Arkana går Renault in på en helt ny designväg. Med sin sportiga design liknar den ingen annan Renault. Interiören av Arkana kännetecknas av rymlighet och praktiska lösningar, som alltid när det gäller Renault. Och tekniken är av största vikt med stora skärmar som betonar bilens komfortorienterade design. Arkana kommer att finnas i ett brett utbud av versioner – inklusive en unik R.S. Line-version, som ger bilen både exklusivitet och sportighet.

Intresseanmälan

Dimensioner

Längd: 4568 mm
Bredd: 1821 mm (2034 mm med speglar)
Höjd: 1576 mm
Markfrigång: 180 mm
Bagageutrymme: 438-513 liter

Läs mer

Motor

Motor: E-TECH 145
Max effekt (kW (hk): 067 kW (092 hk)
Miljöklass: Euro 6
WLTP CO2 utsläpp (g/km): 109
Typ av transmission: Framhjulsdrift

Läs mer

Säkerhet

Arkana har maximala fem stjärnor i EuroNCAP och är utrustad med den senaste generationen av aktiva säkerhetssystem. Den är bland annat utrustad med Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), motorvägs- och trafikassistans, skyltigenkänning, döda vinkelvarning och filhållningsassistans. Dessutom är bilen utrustad med aktiv nödbromsning, som bromsar för cyklister och fotgängare om föraren inte reagerar.

Bensin eller Hybrid?

Nya Renault Arkana kommer i två olika motorvarianter i Sverige. Först och främst finns den med E-TECH Hybrid 145 hk, och dessutom en bensinmotor 1,3 TCe 140 ,12V mikrohybridmotorer. E-TECH Hybrid-tekniken finns sedan tidigare i Clio, Captur och Mégane och är en exklusiv Renault-uppfinning som innehåller mer än 150 patent och bygger på Renaults erfarenhet från bland annat Formel 1.

Vill du boka provkörning? Fyll i intresseanmälan nedan:


  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Genom att skicka in denna intresseanmälning godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.

 bild
Kort information i Coronatider