Renault Arkana bild
Renault Arkana

Renault Arkana – SUVen med den senaste hybridtekniken

Renault Arkana är en kompakt crossover-SUV som lanserades av Renault under 2021. Den är utvecklad för att möta efterfrågan på en bil som kombinerar det bästa från en sedan och en SUV i ett och samma fordon. Bilen har en sportig och modern design med kraftfulla linjer och LED-belysning. Den finns tillgänglig med en rad olika motoralternativ, bensinmotor samt en hybridversion.

Läs mer här

Renault Arkana

Pris
Fr. 338 900:-
Privatleasing
Fr. 5 060:-/mån
Svart
Zanzibar
Röd Flamme
Grå metall
Vit Glacier
Vit Universe
Orange Valencia
Intresseanmälan

Intresseanmälan Renault Arkana

  • Genom att skicka in denna förfrågan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din intresseanmälan. Läs mer i vår integritetspolicy.

EQUILIBRE

Arkana Equilibre mild hybrid 140 EDC
Välj som: Bensin

TECHNO

Arkana Techno mild hybrid 140 EDC
Välj som: Bensin, Hybrid

ENGINEERED

Arkana E-Tech full hybrid Engineered 145
Välj som: Hybrid

Design

Arkana är utrustad med en rad avancerade teknologier, inklusive ett infotainment-system med stöd för trådlöst Apple CarPlay och Android Auto, samt säkerhetssystem. Den erbjuder också en bekväm och rymlig kupé med plats för fem personer.

Ta kommandot på vägarna

Multimediasystemet Easy Link – som är kompatibelt med Android Auto™ och Apple CarPlay™ – gör det möjligt för dig att enkelt ansluta din smartphone och komma åt alla uppkopplade tjänster från den inre 9,3-tums skärmen.

Arkana E-Tech hybrid

Med inspiration hämtad från motorsporten erbjuder E-Tech-hybridtekniken den perfekta blandningen av prestanda och effektivitet. Inne i stan kan du alltid starta med eldrift och köra upp till 80 % av tiden på el. Minska bränsleförbrukningen med upp till 40 % jämfört med en motsvarande bensinmotor.

Den regenerativa bromsningen laddar automatiskt batteriet i din Arkana E-Tech-hybrid medan du kör. Den pigga accelerationen gör körningen till ett nöje oavsett situation. Arkana E-Tech-hybriden anpassar sig till alla dina körbehov.

Renault Arkana och säkerhet

Fem stjärnor i EuroNCAP och utrustad med den senaste generationen av aktiva säkerhetssystem. Den är bland annat utrustad med Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), motorvägs- och trafikassistans, skyltigenkänning, döda vinkelvarning och filhållningsassistans. Dessutom är bilen utrustad med aktiv nödbromsning, som bromsar för cyklister och fotgängare om föraren inte reagerar.

Bensin eller Hybrid?

Nya Renault Arkana kommer i två olika motorvarianter i Sverige. Först och främst finns den med E-TECH Hybrid 145 hk, och dessutom en bensinmotor 1,3 TCe 140 ,12V mikrohybridmotorer. E-TECH Hybrid-tekniken finns sedan tidigare i Clio, Captur och Mégane och är en exklusiv Renault-uppfinning som innehåller mer än 150 patent och bygger på Renaults erfarenhet från bland annat Formel 1.

Är du intresserad av att höra mer? Fyll i formulär nedan och vi kontaktar dig.

  • Genom att skicka in denna förfrågan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din intresseanmälan. Läs mer i vår integritetspolicy.

 bild