Renault Arkana bild
Renault Arkana

Renault Arkana -SUVen med den senaste hybridtekniken

Arkanas unika design erbjuder en slank profil, hög markfrigång och en förstklassig interiör. I R.S. Line-versionen är effekten ännu större. Fall för den exklusiva färgen, den sportiga kylargrillen, specialfälgarna med rubinröda detaljer, det dubbla avgasröret i R.S. Line-versionen.

 

Läs mer här

Renault Arkana

Pris
Fr. 263 900:-
Zen TCe 140 EDC
263 900:-
Intense TCe 140 EDC
276 400:-
R.S Line E-TECH 145
324 900:-
Privatleasing
Fr. 3 290:-/mån
Svart
Zanzibar
Röd Flamme
Grå metall
Vit Glacier
Vit Universe
Orange Valencia
Intresseanmälan

Intresseanmälan Renault Arkana

  • Genom att skicka in denna förfrågan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din intresseanmälan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Motor Arkana Zen

Bränsletyp Bensin
Typ av växellåda Smart multimode automatväxellåda
Max effekt (kW (hk) 067 (092)
CO2 utsläpp (g/km) 108

Ta kommandot på vägarna

Multimediasystemet Easy Link – som är kompatibelt med Android Auto™ och Apple CarPlay™ – gör det möjligt för dig att enkelt ansluta din smartphone och komma åt alla uppkopplade tjänster från den inre 9,3-tums skärmen.

Arkana E-Tech hybrid

Med inspiration hämtad från motorsporten erbjuder E-Tech-hybridtekniken den perfekta blandningen av prestanda och effektivitet. Inne i stan kan du alltid starta med eldrift och köra upp till 80 % av tiden på el. Minska bränsleförbrukningen med upp till 40 % jämfört med en motsvarande bensinmotor.

Den regenerativa bromsningen laddar automatiskt batteriet i din Arkana E-Tech-hybrid medan du kör. Den pigga accelerationen gör körningen till ett nöje oavsett situation. Arkana E-Tech-hybriden anpassar sig till alla dina körbehov.

Säkerhet

Arkana har maximala fem stjärnor i EuroNCAP och är utrustad med den senaste generationen av aktiva säkerhetssystem. Den är bland annat utrustad med Advanced Driver Assistance Systems (ADAS), motorvägs- och trafikassistans, skyltigenkänning, döda vinkelvarning och filhållningsassistans. Dessutom är bilen utrustad med aktiv nödbromsning, som bromsar för cyklister och fotgängare om föraren inte reagerar.

Bensin eller Hybrid?

Nya Renault Arkana kommer i två olika motorvarianter i Sverige. Först och främst finns den med E-TECH Hybrid 145 hk, och dessutom en bensinmotor 1,3 TCe 140 ,12V mikrohybridmotorer. E-TECH Hybrid-tekniken finns sedan tidigare i Clio, Captur och Mégane och är en exklusiv Renault-uppfinning som innehåller mer än 150 patent och bygger på Renaults erfarenhet från bland annat Formel 1.

Är du intresserad av att höra mer? Fyll i formulär nedan och vi kontaktar dig.

  • Genom att skicka in denna förfrågan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din intresseanmälan. Läs mer i vår integritetspolicy.

 bild
Passa på! Boka redan nu en tid för ditt byte till vinterhjul