Smarta reparationer bild
Smarta reparationer

Smarta reparationer

På trånga parkeringsplatser och smala gator är det lätt hänt med mindre olyckor, vi vet. Därför hjälper vi dig med repor, skrapade stötfångare, småbucklor och andra mindre lackskador som är lätta att få på bilen. Det innebär reparation av själva skadan och inte hela karossdelen. Fördelen med detta är att man får en mjuk övergång mellan det nylackerade och den gamla lacken. Det gör att risken för nyansskillnad blir mindre, vilket är en av orsakerna till att många undviker att lackera om delar av bilen. Arbetet går också snabbare, vilket innebär lägre kostnad.

Smart, snabb och prisvärd plåt- och lackreparation

Vid små bucklor går vi in med våra specialverktyg bakom plåten och masserar ut bucklan. De flesta bucklor går att åtgärda på detta sätt utan någon demontering. Detta gör lagningen både snabb och billig.

Buckeljustering från 795 kr
Reparation av små lackskador från 1475 kr

Boka skadebesiktning online!

Du är alltid varmt välkommen att boka din skadebesiktning hos Liljas i Nybro, Kalmar, Tingsryd och Växjö beroende på vad som blir mest smidigt för dig.

Boka skadebesiktning här!

Vi renoverar dina repiga fälgar

Visste du att repiga, kantstötta eller skeva fälgar går att laga? Hos oss på Liljas kan du åtgärda alla typer av skador – från enklare repor till skeva och kantstötta fälgar. Det är ett hållbart val som kostar betydligt mindre än att köpa ny, dessutom med bibehållen design och prestanda.

Välkommen att boka en fälgrenovering hos oss!

Boka fälgrenovering

Kontakta oss på Liljas nära dig

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5

Tingsryd

Södra Storgatan 113