Bilvård och rekond bild
Bilvård och rekond

Ge din bil en total makeover, med en bilrekond som gör bilen som ny igen!

Våra duktiga bilvårdsproffs fixar en bilrekond med allt från in- och utvändig tvätt, dammsugning, vaxning och polering till lackskyddsbehandling och lagning av små stenskott i vindrutan.

Boka här

 

Bilvård Liten 490:-

Invändigt: Rengöring av golvmattor

Utvändigt: Avfettning, handtvätt och avtorkning med mjuk trasa, fälgtvätt

Bilvård Mellan 1 090:-

Invändigt: Dammsugning av kupé och bagage, rengöring av dörrmattor, rengöring av samtliga glasrutor, avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångar

Utvändigt: Avfettning, handtvätt och avtorkning med mjuk trasa, fälgtvätt

Bilvård Stor 3 250:-

Invändigt: Dammsugning av kupé och bagage, rengöring av dörrmattor, tornadorengöring, rengöring av samtliga glasrutor, avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångar

Utvändigt: Avfettning, handtvätt, avtorkning, motortvätt, djuprengöring av lack, lagning av mindre stenskott i fronten samt polering och vaxning

Ladda hem vår bilvårdsfolder.

Lackförsegling

Nybilskänslan kan förlängas ytterligare med lackförsegling där lacken hålls fräsch och skinande ren. En lackförsegling ger ett effektivt skydd mot solens skadliga ultravioletta strålning, oxidation orsakad av miljöföroreningar och vägsalt. Bilen genomgår ett antal olika moment innan vi slutligen applicerar lackskyddet, som sedan får härda under en timme.

Lackförseglingen bibehåller lackens spänst och motståndskraft vilket höjer andrahandsvärdet på din bil. En lackförsegling genomförd hos oss ger en produktgaranti under förutsättning att lacken sköts och återbehandlas enligt instruktionerna på intyget som alltid följer med behandlingen.

Kontakta oss för bokning av bilvård och rekond

Har du några frågor kring våra olika paket med bilvård och bilrekond? Kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor eller bokar in en tid för bilvård. Våra bilvårdsproffs som utför en bilrekond finns belägna på våra anläggningar i Kalmar, Växjö, Tingsryd och Nybro.

  • Liten, mellan eller stor?
  • Du kommer att bli uppringd för tidsbokning. Är det någon tid som passar dig bättre än någon annan? Meddela oss gärna!
  • Genom att skicka in denna förfrågan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din bokning. Läs mer i vår integritetspolicy.

Kontakta oss på Liljas nära dig

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5

Tingsryd

Södra Storgatan 113