Polestar Originalservice bild
Polestar Originalservice

Vi tar hand om din bil

Hos oss på Liljas kan du serva din bil från Polestar tryggt och säkert. Du hittar våra Polestar Service Points på våra anläggningar i Kalmar och Växjö. Kontakta oss för att boka din tid, kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan. Välkommen!

Vi hjälper dig med din service när det är dags

Vi kan din bil och vet vad den behöver. Våra verkstäder är auktoriserade och har rätt expertis för din bil, vi använder originaldelar och vår verkstad backas upp av tillverkaren. Med så mycket teknik som det finns i bilarna idag behövs det specialister. Välkommen att boka din nästa service hos oss på Liljas.

Boka här

Fördelar med originalservice:

Personligt och tryggt – När du kliver in i vår verkstad möts du av en öppen, ljus och inbjudande miljö där du enkelt kan hitta din servicetekniker och ställa dina frågor både innan och efter originalservice.

Kunskap – På Liljas blir du bemött av kompetent verkstadspersonal med specialutbildning och noggranna metoder som kan din bil innan och utan och som vet exakt vad den behöver. Våra servicetekniker är specialister inom just ditt bilmärke för att på så sätt få bästa möjliga förutsättningar till att ta hand om både dig och din bil.

Säkra och pålitliga originaldelar – Vi är en auktoriserad verkstad och garanterar att vi bara använder originaldelar som hör hemma i din bil.

En bra affär – Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att göra originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

Dela upp din betalning helt avgift- och räntefritt

När du betalar med CarPay hos oss, oavsett om det är service, reparation eller något i butiken, har du möjlighet att dela upp betalningen på fyra månader räntefritt utan avgifter. Det innebär att du betalar en fjärdedel av beloppet på varje faktura under kommande fyra månaders kontoutdrag.

Läs mer

Välkommen att fylla i formulär för att boka service.

Vi kontaktar dig för att komma överens om en tid som passar.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Genom att skicka in denna intresseanmälning godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Välkommen att kontakta vår verkstad

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1