LCP fixed background image
Tvätta bild
Tvätta

Tvätta smart – för både bilen och miljön

På Liljas i Kalmar, Växjö och Nybro har vi helautomatiska och miljöanpassade tvättanläggningar. När du tvättar bilen hos oss renas vattnet genom våra reningsverk och oljeavskiljare. Hos oss är det alltså både miljövänligt och enkelt att tvätta bilen!

• Miljövänligt
• Tar bara några minuter
• Vårdar bilens lack
• Öppet 24/7
• Tvättprogram för alla behov

Ge mig en adress till närmsta biltvätt!

Nyhet! Tvätta bilen med mobilen

Med Appen Tvätta Biltvätt behöver du inte ens lämna bilen för att tvätta den. Du kan enkelt kolla hur lång kö det är, välja tvättprogram och betala säkert med några klick. Appen är självklart gratis och ger dig dessutom billigare tvättar. Ladda ner appen och få 50% rabatt på första tvätten!

Har du en rabattkod redo att användas? Fyll i rabattkod när du registrerar ditt konto i Tvätta-appen eller under ”Mitt konto” och ”Lös in rabattkod”.

Kom igång

Alltid ren bil med våra abonnemang

Förutom att resultatet av en biltvätt är en skinande ren bil förlänger du även livslängden på bilens lack. Tänk på att tvätta bilen med jämna mellanrum för att skydda bilens lack. Vi erbjuder ett förmånligt abonnemang för både privatpersoner och företag. Välj nivå, betala fast lågt månadspris och tvätta bilen när det passar dig.

Läs mer

Välj en tvätt som passar dig

Tvätta själv

Ibland vill man göra jobbet själv, då passar vår självtvätt perfekt! Våra självtvättar hittar du i Kalmar och i Nybro.

Automatisk biltvätt

Ren bil utan att lyfta ett finger! I våra helautomatiska biltvättar kan du koppla av medan maskinen tvättar din bil. Du kan välja mellan flera olika program och funktioner beroende på dina önskemål och behov, se nedan. Du hittar våra helautomatiska biltvättar i Kalmar (två stycken: En vid Tanka och en vid ingången till verkstad/Hertz), Nybro och Växjö.

Betalning

Betala på plats

På alla Tvätta-anläggningar, både självtvätt och automatiska biltvättar, finns möjligheten att betala på plats med kort.

Betalning via Tvätta-app

Laddar du ner nya Tvätta-appen kan du betala din automatiska biltvätt via appen, och du får var 6:e tvätt gratis. När du betalar med ditt CarPay eller Volvo/Renaultkort i appen får du dessutom 10% rabatt på valfritt tvättprogram i våra anläggningar.

Köp abonnemang

Välj nivå, betala fast lågt månadspris och tvätta bilen i den automatiska biltvätten när det passar dig.

Priser

Våra priser på automatisk tvätt för respektive anläggning hittar du här: Kalmar, Växjö och Nybro.

Våra tvättprogram i automattvätt

Guld

Avfettning, Hjultvätt, Förtvätt, Borsttvätt, Underspolning, Polering, Vax, Tork.

Silver

Avfettning, Hjultvätt, Förtvätt, Borsttvätt, Underspolning, Vax, Tork.

Brons

Avfettning, Borsttvätt, Tork.

2 000 ton olja och 5 ton tungmetaller varje år ut i vår natur på grund av biltvättning på gatan eller garageuppfarten.

Hållbar biltvätt

Ungefär 20 miljoner av 30 miljoner biltvättar i Sverige görs direkt på gatan. Det många inte vet är att smutsvattnet som rinner ner i dagbrunnarna inte går via något reningsverk. Istället förs olja och tungmetaller rakt ut i våra sjöar där de förstör miljön för både människor och djur. Tvättar du istället din bil i vår biltvätt renas vattnet genom våra reningsverk och oljeavskiljare. Våra tvättanläggningar återvinner i genomsnitt 85 % av allt vatten, där den bästa har hela 92 % återvinning och alla tvättmedel är miljöanpassade.

Den skonsamma biltvätten

De produkter vi levererar till våra tvättsystem är fullt förberedda för Svanenmärkning.

Carpay - en smart översikt i mobilen

Varje gång du betalar med CarPay-kortet får du bonus. Bonusen kan du sedan lösa in när du till exempel tankar på Tanka eller tvättar på Tvätta. I appen Carpay kan du hålla koll på din bonus och mycket annat som rör din bilekonomi.

Läs mer och ladda ner

Tvätta för företag

Tvättas anläggningar fungerar även fint för företag att använda. Appen Tvätta Biltvätt kräver att du registrerar ett kort med Visa eller Mastercard. Med vårt företagskort får du extra rabatt på både abonnemang och singeltvätt. Behöver du hjälp att teckna ett företagskort med Visa är du välkommen in till oss så hjälper vi dig.

Notera att behörig firmatecknare måste skriva under ansökan om företagskort.

Läs mer

Unna din bil en bilvård

Varför inte ge din bil lite extra omvårdnad? På Liljas erbjuder vi bilvård som ger din bil en riktig makeover. Välj bland flera olika paket där våra bilvårdsproffs fixar allt från in- och utvändig tvätt, dammsugning, vaxning och polering. Kombinera din bilvård med en lackförsegling som ger bilens lack ett bra skydd och som dessutom gör att bilens lack håller sig skinande ren.

Läs mer om vårt bilvårdsprogram

Mer information om vår biltvätt

För ytterligare information och priser kontakta vår personal i butiken på närmaste anläggning. På de orter som saknar automatiska biltvättar erbjuder vi naturligtvis vårt ordinarie bilvårdskoncept. Kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor kring våra tvättanläggningar. Välkommen att besöka våra Tvätta-anläggningar i Växjö, Kalmar, Nybro.

Här hittar du våra Tvätta-anläggningar

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5