Tvätta bild
Tvätta

Tvätta smart – för både bilen och miljön

På Liljas i Kalmar, Växjö och Nybro har vi helautomatiska och miljöanpassade tvättanläggningar. När du tvättar bilen hos oss renas vattnet genom våra reningsverk och oljeavskiljare. Hos oss är det alltså både miljövänligt och enkelt att tvätta bilen!

• Miljövänligt
• Tar bara några minuter
• Vårdar bilens lack
• Öppet 24/7
• Tvättprogram för alla behov

Ge mig en adress till närmsta biltvätt!

Välj en tvätt som passar dig

Tvätta själv

Ibland vill man göra jobbet själv, då passar vår självtvätt perfekt! Våra självtvättar hittar du i Kalmar och i Nybro.

Automatisk biltvätt

Ren bil utan att lyfta ett finger! I våra helautomatiska biltvättar kan du koppla av medan maskinen tvättar din bil. Du kan välja mellan flera olika program och funktioner beroende på dina önskemål och behov, se nedan. Du hittar våra helautomatiska biltvättar i Kalmar (två stycken: En vid Tanka och en vid ingången till verkstad/Hertz), Nybro och Växjö.

Betalning

Betalning sker på plats. Bästa pris får du dessutom om du använder CarPay eller Volvo/Renaultkort. Då får du alltid 20% rabatt på valfritt tvättprogram i våra Tvätta-anläggningar.

Priser

Våra priser på automatisk tvätt för respektive anläggning hittar du här: Kalmar, Växjö och Nybro.

Våra tvättprogram i automattvätt

Guld

Avfettning, Hjultvätt, Förtvätt, Borsttvätt, Underspolning, Polering, Vax, Tork.

Silver

Avfettning, Hjultvätt, Förtvätt, Borsttvätt, Underspolning, Vax, Tork.

Brons

Avfettning, Borsttvätt, Tork.

2 000 ton olja och 5 ton tungmetaller varje år ut i vår natur på grund av biltvättning på gatan eller garageuppfarten.

Hållbar biltvätt

Ungefär 20 miljoner av 30 miljoner biltvättar i Sverige görs direkt på gatan. Det många inte vet är att smutsvattnet som rinner ner i dagbrunnarna inte går via något reningsverk. Istället förs olja och tungmetaller rakt ut i våra sjöar där de förstör miljön för både människor och djur. Tvättar du istället din bil i vår biltvätt renas vattnet genom våra reningsverk och oljeavskiljare. Våra tvättanläggningar återvinner i genomsnitt 85 % av allt vatten, där den bästa har hela 92 % återvinning och alla tvättmedel är miljöanpassade.

Den skonsamma biltvätten

De produkter vi levererar till våra tvättsystem är fullt förberedda för Svanenmärkning.

En biltvätt vårdar bilens lack

Förutom att resultatet av en biltvätt är en skinande ren bil förlänger du även livslängden på bilens lack. Tänk på att tvätta bilen med jämna mellanrum för att skydda bilens lack.

Carpay - en smart översikt i mobilen

Upptäck CarPay du också! Appen, som är helt kostnadsfri, kombinerar ditt korts förmåner på ett helt nytt sätt. Du får en tydlig översikt över ditt engagemang och kan se allt från saldo och korttransaktioner till sparkonton, bilens finansiering, erbjudanden och inte minst intjänad bonus.I CarPay får du lättåtkomlig tillgång till dina intjänade bonuscheckar och kan dessutom lösa in dem mot drivmedel på Tanka eller biltvätt på Tvätta. En funktion som endast erbjuds i appen.

Läs mer och ladda ner

Unna din bil en bilvård

Varför inte ge din bil lite extra omvårdnad? På Liljas erbjuder vi bilvård som ger din bil en riktig makeover. Välj bland flera olika paket där våra bilvårdsproffs fixar allt från in- och utvändig tvätt, dammsugning, vaxning och polering. Kombinera din bilvård med en lackförsegling som ger bilens lack ett bra skydd och som dessutom gör att bilens lack håller sig skinande ren.

Läs mer om vårt bilvårdsprogram

Mer information om vår biltvätt

För ytterligare information och priser kontakta vår personal i butiken på närmaste anläggning. På de orter som saknar automatiska biltvättar erbjuder vi naturligtvis vårt ordinarie bilvårdskoncept. Kontakta oss så svarar vi gärna på dina frågor kring våra tvättanläggningar. Välkommen att besöka våra Tvätta-anläggningar i Växjö, Kalmar, Nybro.

Här hittar du våra Tvätta-anläggningar

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5