Skadeverkstad bild
Skadeverkstad

När olyckan är framme hjälper Liljas till!

I Växjö har vi ett fullservice bilskadecenter. Här samarbetar bilplåtslagare, billackerare och bilplastreparatörer med bästa tänkbara utrustning och med ett enda gemensamt mål – att åtgärda dina bilskador. På våra orter Nybro och Tingsryd driver vi skadeverkstäder där vi anlitar lokala lackverkstäder. Men för dig som kund är det en kontakt som gäller även här.

Välkommen att boka tid hos vår skadeverkstad!

Har du råkat ut för en bilolycka och behöver göra en skadeanmälan?

Vid en bilolycka behöver du fylla i en skadeanmälan till din försäkring. Enklast är att fylla i skadeanmälan direkt på olycksplatsen då du behöver fylla i en del av anmälan gemensamt med motparten. Om ni tycker att det behövs, kontakta polisen. När ni fyllt i blanketten behåller ni varsitt exemplar. Baksidan på blanketten fyller sedan var och en i själv, den skickar ni sedan in till försäkringsbolaget. Ett tips är att alltid ha en blankett för skadeanmälan i bilen.

Har du Volvia eller Renault Försäkring kan du även anmäla vissa skador direkt på Volvias hemsida eller få snabb skadeservice via mobilen.

Skadeanmälan hos Volvia Mer och ladda ner Volvia-appen Skadeanmälan hos Renault försäkring Ladda ner Renault försäkrings-appen

När ska du göra en skadebesiktning?

Innan vi reparerar bilen måste vi skadebesiktiga den. Du kan enkelt boka tid via telefon eller internet. När du kommer in med din bil för skadebesiktning bör du ha med dig en skadeanmälan, försäkringsbrev eller någon annan bekräftelse från ditt försäkringsbolag. Skadebesiktningen vi tillsammans med dig och brukar ta 30 till 45 minuter. Vi kontrollerar och fotograferar sedan bilens skador och ger dig en skriftlig offert.

Boka skadebesiktning

Skadereglering

Är din bil försäkrad i Volvia eller Renault Försäkring så löser vi skaderegleringen på plats vid Liljas skadeverkstäder. Detta utan att du först måste kontakta försäkringsbolaget. Har du din bil försäkrad i något annat bolag? I så fall måste du först kontakta dem och göra en skadeanmälan innan du lämnar din bil på skadebesiktning hos vår skadeverkstad.

Behöver du bärgning till skadeverkstad?

Är inte bilen i körbart eller trafiksäkert skick bärgar du in bilen till oss. Skicka därefter in din skadeanmälan snarast till försäkringsbolaget så att skadan blir registrerad och så att verkstaden kan börja med reparationen. Enklare bilskador kan du ofta anmäla per telefon direkt till försäkringsbolaget eller via internet.

När krävs det en polisanmälan efter bilolycka?

Har du råkat ut för inbrott, stöld, viltolycka eller skadegörelse så krävs alltid en polisrapport. Ta med dig en kopia av polisanmälan in till oss så hjälper vi dig att fylla i en anmälan.

Kontakta personal på skadeverkstad

Tingsryd

Urban Nilsson

Skadetekniker

Växjö

Fredrik Tingskog

Coach plåt

Nybro

Andreas Axelsson

Skaderådgivare

Växjö

Johannes Nikolausson

Skaderådgivare

Växjö

Lennart Pettersson

Skaderådgivare

Nybro

Paul Larsson

Skaderådgivare

Inget resultat

Tyvärr matchade ingen personal din filtrering. Vänligen testa en annan kombination.

Visa alla

Här finns våra skadeverkstäder

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5

Tingsryd

Södra Storgatan 113