bild

Glasreparationer av bilglas

Många bilförare väntar allt för länge med att reparera bilglas. Glasreperationer går snabbt att göra och väntar du med att reparera en skada kan det leda till att ditt bilglas spricker. De flesta skadorna på vindrutor börjar med ett enkelt stenskott som sedan gör att vindrutan börjar spricka. Är bilen halv- eller helförsäkrad så täcker försäkringen detta mot gällande självrisk. Att laga ett stenskott tar cirka en timma och du kan vänta i verkstaden under arbetets gång.

Boka här

Lagning av stenskott och andra skador på vindrutan

Av säkerhetsskäl går det inte laga stenskott som sitter i synfältet och inte heller om skadan är större än 15 mm. Att byta vindrutan kostar betydligt mer, oftast mellan 1 000 och 3 000 kronor. På Liljas försöker vi i första hand att laga den skadade vindrutan istället för att byta den. Det innebär att du sparar både tid, pengar och att vi tillsammans värnar om miljön.

Våra anläggningar

Har du några frågor kring stenskott, glasreparationer eller bilglas? Vi svarar gärna på dina frågor och du är även välkommen att besöka våra anläggningar. Du finner våra verkstäder som utför glasreparationer av bilglas i Kalmar, Växjö, Nybro, Emmaboda och Tingsryd.

Vi utför glasreparationer av bilglas

På våra verkstäder gör vi glasreparationer som innebär allt från små stenskott till byten av hela bilglas. Välkommen att boka din tid för en glasreparation hos oss! På Liljas Bil arbetar vi ständigt för att göra kundens bilägande enkelt.

Kontakta oss på Liljas nära dig

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5

Emmaboda

Granitvägen 2

Tingsryd

Södra Storgatan 113