bild

Fyll tanken till ett bra pris hos Liljas

När du tankar på Liljas och Tanka ska du alltid använda ditt CarPaykort eller app. Rabatten du får är just nu 10 öre per liter för bensin, etanol E85 och diesel. Rabatten gäller för alla 159 Tanka-stationer i landet. Ditt pris med rabatten avdragen syns i prisfönstret på pumpen. Välkommen att tanka till ett bra pris på våra stationer i Borgholm, Kalmar, Växjö, Tingsryd och Nybro.

Hitta en station nära dig

Med 159 stationer runt om i Sverige finns det nästan alltid en Tanka i närheten.

Hitta din Tanka-station

E10-bensin i Sverige

Den 1 augusti 2021 introduceras E10-bensin i Sverige. Dagens 95-oktaniga E5-bensin med 5 % etanol byts till E10 med upp till 10 % etanol. Den nya standardkvaliteten E10 bidrar till att minska klimatpåverkan från ett bensindrivet fordon.

Läs mer

Nu finns Neste My Förnybar Diesel (HVO100) i Kalmar och Växjö

Hos oss kan du tanka 100 % förnybar diesel som bidrar till betydande minskning av CO2-utsläppen.

Läs mer

Tanka med ditt Liljas Volvo- eller Renaultkort/Carpay

Med ditt Liljas Volvo- eller Renaultkort kan du även fylla på tanken hos OKQ8. På OKQ8:s automatstationer betalar du för det skyltade priset och på de bemannade stationerna får du alltid 10 öre rabatt litern på bensin, etanol eller diesel. En rabatt som dras från din faktura.

Carpay - en smart översikt i mobilen

Upptäck CarPay du också! Appen, som är helt kostnadsfri, kombinerar ditt korts förmåner på ett helt nytt sätt. Du får en tydlig översikt över ditt engagemang och kan se allt från saldo och korttransaktioner till sparkonton, bilens finansiering, erbjudanden och inte minst intjänad bonus. I CarPay får du lättåtkomlig tillgång till dina intjänade bonuscheckar och kan dessutom lösa in dem mot drivmedel på Tanka eller biltvätt på Tvätta. En funktion som endast erbjuds i appen.

Läs mer och ladda ner