LCP fixed background image
 bild

Få service till en fast abonnemangskostnad

Vi har valt ut och kombinerat våra mest populära tjänster till färdiga abonnemangspaket för att din bil alltid ska rulla och må bra. Och du som abonnemangskund får alltid ett förmånligt pris. Och kom ihåg, en servad bil är en trygghet både för köpare och säljare.

Jag vill teckna serviceabonnemang!

Volvo: 429 kr/mån

Fast månadskostnad med 36 månaders bindningstid. I priset ingår tre service på bilen, dvs. en årlig service under abonnemangstiden.

Renault: 429 kr/mån

Fast månadskostnad med 36 månaders bindningstid. I priset ingår tre service på bilen, dvs. en årlig service under abonnemangstiden.

Dacia: 329 kr/mån

Fast månadskostnad med 36 månaders bindningstid. I priset ingår tre service på bilen, dvs. en årlig service under abonnemangstiden.

5 fördelar med ett serviceabonnemang

1. Vi tar hand om din bil. Du kan tänka på annat!

Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt att både köpa och äga bil. Vi erbjuder därför tjänster som underlättar för dig i din vardag — Förstklassig service till en förmånlig månadskostnad. I den kostnaden ingår 1 service per år, max 3000 mil/år.*

2. Mina sidor

Tillgång till Mina sidor med information om dina abonnemang, bindningstider och betalningar. På Mina sidor kan du även uppdatera dina personliga uppgifter så som e-post, mobilnummer samt betalsätt.

3. Full originalservice ingår

All service på bilen ingår enligt tillverkarens serviceprotokoll: Originalservice (kamaxelrem, luftfilter, bränslefilter etc.), personlig rådgivning av våra experter, uppdatering av mjukvara, påfyllnad av bilens vätskor. Full originalservice gäller endast på Liljas verkstäder i Kalmar, Nybro, Växjö och Tingsryd.

4. Allt kring ditt bilägande samlat i CarPay

Smidig fakturering via CarPay med bonus på din servicekostnad.

5. Tilläggstjänster till en fast månadskostnad

Addera tilläggstjänster på ditt abonnemang. Behöver du hjulförvaring, hyrbil eller en årlig rekond? Ja då finns även den möjligheten!

*Kör du mer än 3000 mil per år, betalas en andra service vid servicetillfället.

Tilläggstjänster

Du kan komplettera ditt serviceabonnemang med en eller flera tjänster. Välj de tillägg som passar dig och din bil bäst. Tilläggstjänsterna har fast månadskostnad med bindningstid 12 månader. Priserna nedan är med avdragen rabatt.

Bilvård och Rekond

En årlig bilvård Stor 239 kr/mån

Däckhotell ink. däckskifte och tvätt

129 kr/mån

Hyrbil vid servicebesök

45 kr/mån

Överblicka ditt abonnemang på Mina sidor

Logga in på Mina sidor med hjälp av Bank-ID och du får tillgång till information om dina abonnemang, betalningar och annat smått och gott.

Ta mig till Mina sidor

Vad ingår i ett serviceabonnemang?

I vårt serviceabonnemang ingår en service per år, max 3 000 mil per år. Du får förstklassig service till ett förmånligt pris, som du betalar per månad. Att prenumerera på sin service gör ditt bilägande smidigt och bekymmersfritt, då all service som behöver utföras på din bil ingår i ditt abonnemang.

Vanliga frågor

Varför måste jag serva min bil?

Servicen är till för att bilen ska fungera bra och vara så säker som möjligt. Regelbunden service hjälper till att förebygga dyra reparationer och kan till och med bidra till en lägre bränsleförbrukning. Förutom en säker och trygg bil är regelbunden service grundläggande för att försäkring och garantier ska gälla fullt ut. Följer du inte serviceintervallerna och/eller reparerar bilen på ett fackmannamässigt sätt får du minskad eller ingen ersättning vid skada.

Att ha servat bilen regelbundet enligt servicebokens intervall och hos en auktoriserad serviceverkstad är också en stor fördel när du ska sälja bilen. En välskött, servad och underhållen bil är lättare att sälja än en bil som inte servats som den ska. En servad bil är en trygghet både för köpare och säljare.

Vad ingår i en service?

Service är i grunden en noggrann kontroll av arbetande delar i bilen. Varje bil har ett fastställt serviceschema och beroende på din bils modell, ålder och mätarställning genomför våra Personliga Servicetekniker olika kontroller. Alla kontroller utförs efter tillverkarens rekommendationer för att bilen ska hålla så länge som möjligt. Din Personliga Servicetekniker tittar exempelvis på in- och utsidan av bilen men också på delar som kan slitas ut och kan i så fall varna i god tid.

Vad är ett serviceabonnemang?

Serviceabonnemang förenklar bilägandet för dig som kund. Istället för att du betalar en hög engångskostnad varje gång din bil ska servas delas betalningen upp per månad. Detta innebär att du får bättre kontroll över dina bilkostnader och att du slipper den stora klumpsumman som en service kan innebära.

Vem kan teckna serviceabonnemang?

Du som redan äger eller precis köpt en begagnad Volvo, Renault eller Dacia kan teckna ett serviceabonnemang med 36 månaders bindningstid. Du kan läsa våra allmänna villkor längst ner på sidan.

Kan jag serva min bil var som helst med serviceabonnemang?

Men ett serviceabonnemang utför du din service hos den återförsäljare där du tecknat ditt abonnemang. Vilket innebär att du gör din service på någon av våra verkstäder i Kalmar, Nybro, Växjö eller Tingsryd.

Vilka allmänna villkor gäller för serviceabonnemang?

Nedan kan du läsa våra allmänna villkor och vår produktinformation.

Hur betalar jag mitt serviceabonnemang?

Smidigast är att betala ditt serviceabonnemang med hjälp av Carpaykortet/i CarPay. Du får faktura månadsvis och kan givetvis registrera dig för både Autogiro och e-faktura. Då får du även bonus på din servicekostnad!

När kan jag säga upp mitt serviceabonnemang?

Ditt serviceabonnemang tecknas med en avtalstid på 36 månader. Du som kund har rätt att säga upp avtalet med en månads uppsägningstid (dvs senast 30 dagar innan bindningstiden löper ut), förutsatt att du skriftligen informerar oss om uppsägningen. När abonnemanget avslutas efter 36 månader förlängs det automatiskt med tolv månader i taget.

Mer om det kan du läsa i allmänna avtalsvillkor.

Vad händer med mitt serviceabonnemang när jag säljer bilen?

Byter du bil hos oss på Liljas innan dina 36 månader löpt ut, avbryts abonnemanget kostnadsfritt. Skulle det finnas en släpande skuld betalar du in den resterande del.

I annat fall fortlöper abonnemanget bindningstiden ut eller så kan vi fakturera resterande tid som återstår av dina 36 månader och avsluta abonnemanget. Läs mer i avtalsvillkor.

Kan jag teckna serviceabonnemang även som företag?

Serviceabonnemang går att teckna både som privatperson och företag.

Hur tecknar jag?

Det är enkelt! Du kan teckna ditt abonnemang här på hemsidan via formulär nedan. Det går även fint att teckna serviceabonnemang via personalen på Liljas. Kontakta oss gärna!

Nedan ser du allmänna avtalsvillkoren och produktinformation.

Teckna serviceabonnemang genom att fylla i formulär nedan:


  • Genom att skicka in denna anmälan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Ta del av våra allmänna avtalsvillkor som avser Serviceabonnemang innan du skickar in formulär.