bild

Service till en fast abonnemangskostnad

Redan vid köpet av en ny eller begagnad Volvo, Renault eller Dacia kan du genom att teckna ett serviceabonnemang försäkra dig om att din bil är eftertraktad den dagen det är dags att sälja. En bil som alltid servas i tid – och av specialister – värderas högt. Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för. Och detta höjer givetvis andrahandsvärdet. Vi har valt ut och kombinerat våra mest populära tjänster till färdiga abonnemangspaket för att din bil alltid ska rulla och må bra.

Jag vill teckna serviceabonnemang!

Volvo: 429 kr/mån*

Fast månadskostnad med 36 månaders bindningstid. I priset ingår tre service på bilen, dvs. en årlig service under abonnemangstiden.

*Annan abonnemangskostnad om du har en begagnad elbil från Volvo. Kontakta oss för mer information.

Renault: 429 kr/mån*

Fast månadskostnad med 36 månaders bindningstid. I priset ingår tre service på bilen, dvs. en årlig service under abonnemangstiden.

*Annan abonnemangskostnad om du har en begagnad elbil från Renault. Kontakta oss för mer information.

Dacia: 329 kr/mån

Fast månadskostnad med 36 månaders bindningstid. I priset ingår tre service på bilen, dvs. en årlig service under abonnemangstiden.

Volvo Classic: 299 kr/mån*

Fast månadskostnad med 36 månaders bindningstid. I priset ingår tre service på bilen, dvs. en årlig service under abonnemangstiden.

Gäller endast V40, S/VXC60, S/V/XC70, S80, XC90 (gen 1) från 2018 eller tidigare.

Volvo Classic SPA/CMA: 399 kr/mån*

Fast månadskostnad med 36 månaders bindningstid. I priset ingår tre service på bilen, dvs. en årlig service under abonnemangstiden.

Gäller endast XC40, XC60, S/V/XC90 från 2018 eller tidigare.

5 fördelar med ett serviceabonnemang

1. Vi tar hand om din bil. Du kan tänka på annat!

Vi vill att det ska vara enkelt och smidigt att både köpa och äga bil. Vi erbjuder därför tjänster som underlättar för dig i din vardag — Förstklassig service till en förmånlig månadskostnad. I den kostnaden ingår 1 service per år, max 3000 mil/år.*

2. Mina sidor

Tillgång till Mina sidor med information om dina abonnemang, bindningstider och betalningar. På Mina sidor kan du även uppdatera dina personliga uppgifter så som e-post, mobilnummer samt betalsätt.

3. Originalservice ingår

Vi utför all service på bilen enligt tillverkarens serviceprotokoll: Originalservice (luftfilter, bränslefilter etc., ej kamaxelrem), personlig rådgivning av våra experter, uppdatering av mjukvara, påfyllnad av bilens vätskor. Originalservice gäller endast på Liljas verkstäder i Kalmar, Nybro, Växjö och Tingsryd.

4. Allt kring ditt bilägande samlat i CarPay

Smidig fakturering via CarPay med bonus på din servicekostnad.

5. Tilläggstjänster till en fast månadskostnad

Addera tilläggstjänster på ditt abonnemang. Behöver du hjulförvaring, hyrbil eller en årlig rekond? Ja då finns även den möjligheten!

*Kör du mer än 3000 mil per år, betalas en andra service vid servicetillfället.

Tilläggstjänster

Du kan komplettera ditt serviceabonnemang med en eller flera tjänster. Välj de tillägg som passar dig och din bil bäst. Tilläggstjänsterna har fast månadskostnad med bindningstid 12 månader. Priserna nedan är med avdragen rabatt.

Bilvård och Rekond

En årlig bilvård Stor 239 kr/mån

Däckhotell ink. däckskifte och tvätt

129 kr/mån

Hyrbil vid servicebesök

45 kr/mån

Kamremsbyte

Till Volvo kan du lägga till ett kamremsabonnemang i 36 månader för 275 kr/mån och på Renault och Dacia för 399 kr/mån.

Överblicka ditt abonnemang på Mina sidor

Logga in på Mina sidor med hjälp av Bank-ID och du får tillgång till information om dina abonnemang, betalningar och annat smått och gott.

Ta mig till Mina sidor

Vad ingår i ett serviceabonnemang?

I vårt serviceabonnemang ingår en service per år, max 3 000 mil per år. Du får förstklassig service till ett förmånligt pris, som du betalar per månad. Att prenumerera på sin service gör ditt bilägande smidigt och bekymmersfritt.

Vanliga frågor

Varför måste jag serva min bil?

Servicen är till för att bilen ska fungera bra och vara så säker som möjligt. Regelbunden service hjälper till att förebygga dyra reparationer och kan till och med bidra till en lägre bränsleförbrukning. Förutom en säker och trygg bil är regelbunden service grundläggande för att försäkring och garantier ska gälla fullt ut. Följer du inte serviceintervallerna och/eller reparerar bilen på ett fackmannamässigt sätt får du minskad eller ingen ersättning vid skada.

Att ha servat bilen regelbundet enligt servicebokens intervall och hos en auktoriserad serviceverkstad är också en stor fördel när du ska sälja bilen. En välskött, servad och underhållen bil är lättare att sälja än en bil som inte servats som den ska. En servad bil är en trygghet både för köpare och säljare.

Vad ingår i en service?

Service är i grunden en noggrann kontroll av arbetande delar i bilen. Varje bil har ett fastställt serviceschema och beroende på din bils modell, ålder och mätarställning genomför våra Personliga Servicetekniker olika kontroller. Alla kontroller utförs efter tillverkarens rekommendationer för att bilen ska hålla så länge som möjligt. Din Personliga Servicetekniker tittar exempelvis på in- och utsidan av bilen men också på delar som kan slitas ut och kan i så fall varna i god tid.

Vad är ett serviceabonnemang?

Serviceabonnemang förenklar bilägandet för dig som kund. Istället för att du betalar en hög engångskostnad varje gång din bil ska servas delas betalningen upp per månad. Detta innebär att du får bättre kontroll över dina bilkostnader och att du slipper den stora klumpsumman som en service kan innebära.

Vem kan teckna serviceabonnemang?

Du som redan äger eller precis köpt en Volvo, Renault eller Dacia kan teckna ett serviceabonnemang med 36 månaders bindningstid. Du kan läsa våra allmänna villkor längst ner på sidan.

Kan jag serva min bil var som helst med serviceabonnemang?

Men ett serviceabonnemang utför du din service hos den återförsäljare där du tecknat ditt abonnemang. Vilket innebär att du gör din service på någon av våra verkstäder i Kalmar, Nybro, Växjö eller Tingsryd.

Vilka allmänna villkor gäller för serviceabonnemang?

Nedan kan du läsa våra allmänna villkor och vår produktinformation.

Hur betalar jag mitt serviceabonnemang?

Smidigast är att betala ditt serviceabonnemang med hjälp av Carpaykortet/i CarPay. Du får faktura månadsvis och kan givetvis registrera dig för både Autogiro och e-faktura. Då får du även bonus på din servicekostnad!

När kan jag säga upp mitt serviceabonnemang?

Ditt serviceabonnemang tecknas med en bindningstid på 36 månader, därefter förlängs det automatiskt med tolv månader i taget, om inte abonnemanget sägs upp senast 30 dagar innan bindningstiden löper ut.

Vid uppsägning återbetalas ej redan erlagda abonnemangsavgifter.

Mer om det kan du läsa i allmänna avtalsvillkor.

Vad händer med mitt serviceabonnemang när jag säljer bilen?

Säljer/byter du bilen innan abonnemangets 36 månader löpt ut, kan du avbryta det i förtid. Vid försäljning/byte löper abonnemanget vidare tills det sägs upp, vilket kan göras tidigast samma datum som ägarbytet sker, genom att kontakta oss.

Skulle det finnas en släpande skuld för redan utförda servicetillfällen måste mellanskillnaden betalas in.

Läs mer i avtalsvillkor.

Kan jag teckna serviceabonnemang även som företag?

Serviceabonnemang går att teckna både som privatperson och företag.

Hur tecknar jag?

Det är enkelt! Du kan teckna ditt abonnemang här på hemsidan via formulär nedan. Det går även fint att teckna serviceabonnemang via personalen på Liljas. Kontakta oss gärna!

Nedan ser du allmänna avtalsvillkoren och produktinformation.

Teckna serviceabonnemang genom att fylla i formulär nedan:


  • Genom att skicka in denna anmälan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Ta del av våra allmänna avtalsvillkor som avser Serviceabonnemang innan du skickar in formulär.