Däckhotell bild
Däckhotell

Prisvärt och säkert däckhotell

Söker du en däckförvaring till dina bildäck? Dina däck får utstå en hel del under en säsong. Dessutom tar däck upp mycket plats att förvara. Gör dig själv och dina hjul en tjänst – låt oss utföra däckskifte, rengöring och checka in dem på vårt däckhotell. Dessutom ingår slitagekontroll.

Däckhotell All Inclusive

I vår däckförvaring all inclusive utför vi hjulskifte, tvätt, besiktning och vi bokför även däckens skick. Vi kontrollerar trycket i däcken och lagrar dina hjul i en trygg samt säker miljö. När något kring dina däck behöver åtgärdas kontaktar vi dig med ett lämpligt förslag på en åtgärd. På så sätt garanterar vi att du alltid har en bra uppsättning däck som du kan lita på i alla väder.

• Däckbyte
• Tvätt
• Kontroll däcktryck
• Kontroll mönsterdjup
• Däckförvaring

Pris per säsong: 895:-
när du betalar med Carpay

Ord. pris 995:-

Däckhotell Halvpension

Har du ont om plats hemma och söker en tillfällig plats att förvara dina däck på? I vår halvpension erbjuder vi dig däckförvaring och rengöring. Vi kontrollerar också mönsterdjupet och lagrar dina hjul i en trygg samt säker miljö.

• Tvätt
• Däckförvaring
• Kontroll av mönsterdjup

Pris per säsong: 475:-
när du betalar med Carpay

Ord. pris 525:-

Vill du checka in på vårt däckhotell? Gör en intresseanmälan nedan:

  • Genom att skicka in denna anmälan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Betala ditt däckhotell med Carpay

Appen CarPay hjälper dig att få en överblick över dina bilkostnader kopplade till ditt CarPaykort. Tjänsten ger dig full kontroll och låter dig dessutom planera ditt bilägande. Du samlar allt på samma ställe – både erbjudanden och bonuscheckar rakt in i mobilen. Plus många, många mer fördelar.

Läs mer

Är du i behov av nya däck?

Är du i behov av nya däck erbjuder vi flera olika modeller för att kunna hitta en uppsättning av däck som passar just din körning och din bil. Vi hjälper dig att hitta däcken som passar din bil och din körning.

Läs mer

Jag vill bara göra ett däckbyte!

När det är dags för däckbyte bokar du enkelt en tid för däckbyte hos din närmaste Liljas-verkstad. Slå oss en pling eller boka din tid online!

Boka tid

Kontakta oss på Liljas nära dig

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5

Tingsryd

Södra Storgatan 113