Batteri och laddning bild
Batteri och laddning

Laddstation för din laddhybrid eller elbil

Vi på Liljas vill erbjuda dig helheten kring ett bilägande och hjälper dig självklart att hitta en laddlösning som passar dig och dina behov. Därför använder vi oss av laddboxar som är skapade med fokus på funktion och form, det är svensk innovationskraft som alltid levereras med smart mjukvarustyrning för optimerad laddning av din elbil.

Hur fungerar det?

Det finns flera sätt att ladda elbilen hemma, vi på Liljas rekommenderar att du installerar en laddbox för smidig och säker laddning hemma. Genom en laddbox hemma får du ut din fulla potential av din laddbara bil, om det så är en elbil eller hybrid. Med hjälp av vår samarbetspartner KGK hjälper vi dig genom hela processen, tryggt och säkert.

 

 • Laddbox som passar dina behov
 • 3 års garanti på laddbox och 2 års garanti på installation
 • Vi hjälper dig med avdrag för grön teknik – Mer om det gröna teknikavdraget kan du läsa här!
 • Personlig service

Laddstationer

Laddbox DEFA Power – laddstation 22kW med 6 meter fast kabel och display

Pris:
Efter Grön Teknik: 9820 kr*
Priser är inkl. moms och standardinstallation.
Max 22kW, 32A. OCPP 2.0.1. Fulldynamisk lastbalansering. Laddstationen för dig som vill ha full kontroll över elförbrukningen – så att du kan ladda din bil med maximal effekt till lägsta möjliga pris. DEFA Power är sofistikerad, intuitiv och enkel att använda. Och du får en laddningsupplevelse du tidigare inte hade kunnat drömma om.

Laddstation - Garo GLB

Ord.pris: 24 495 kr
Efter Grön Teknik: 12 435 kr*
Priser är inkl. moms och montering.

Garo GLB 3,7-22 kW med fast kabel är en otroligt effektiv laddbox med robust och stilren design, från Svenska Garo. Med Garo GLB ingår dynamisk lastbalansering och du har även möjlighet att beställa RFID-läsare. Laddboxen kommer med en 5m Typ 2 kabel som passar de flesta elbilar och laddhybriderna på den svenska marknaden.

Laddstation - Charge Amps Halo 11 kW

Kampanj: 13 615 kr
Efter Grön Teknik:
6 995 kr*
Kampanjen gäller till och med 15/9 2023
Ord. pris 18 995 kr
Priser är inkl. moms och montering.

Halo är en smart laddbox med inkluderad molntjänst. Halo är anpassad för det nordiska klimatet med sin IP 66 klassning. Den 7,5 meter långa kabeln håller sig mjuk och smidig även i kallt klimat. Ett schuko-uttag på undersidan gör att du lätt kan koppla in dammsugare, gräsklippare eller ladda din el-cykel. Den inkluderade molntjänsten ger full kontroll, historik och översikt med möjlighet till schemaläggning, timer och automatiska rapporter.
Lastbalanserare (+2000 kr)

Laddstation - Charge Amps Aura

Ord. pris: 35 995 kr
Efter Grön Teknik: 18 185 kr*
Priser är inkl. moms och montering.
Charge Amps Aura är en laddstation i toppklass som med två 22 kW-uttag är en perfekt lösning för hemmet eller platsen där det finns behov av att ladda två elbilar samtidigt. Laddboxen är omsorgsfullt utformat av designern Joachim Nordwall och tillverkad i hållbar återvunnet aluminium. Svensk stilren industridesign som laddar din elbil samtidigt som den bidrar till en mer hållbar värld. Lastbalansering ingår i priset.

*Priset efter Grön Teknik förutsätter att kund har avdrag för grön teknik kvar att nyttja.

Tillbehör

 

Laddkabel - Plug-in hybrid

Schuko–kontakt 7 meter
4 175 kr
Med en extra laddningskabel blir din vardag mer flexibel, en 7-meters laddkabel kan vara användbart i situationer när du inte kan parkera bilen i närheten av en laddningspunkt. Laddningen sker antingen genom en laddkabel av typ Mode 2 or Mode 3.
Mode 2: Schuko–kontakt 7 meter, Max 10 A. Kontrollboxen är inbyggd i laddkabeln och pluggas in i ett ordinärt uttag i elnätet. Mode 3: Typ 2–kontakt 21-, 7 meter, Max 16 A, 1 fas. Kontrollboxen är fast installerad i en laddstation kopplad till elnätet. Därför behöver laddkabeln då ingen logik för att styra laddningen, men har ett speciellt kontaktdon (Typ 2) för inkoppling till kontrollboxen.

Tillbehör Defa eConnect

Laddkabel 7,5m 1-fas 4,6 kw Artnr: 711305
2 181 kr
Laddkabel är 7,5m 3-fas 22 kw Artnr: 711311
3 399 kr
Premium bag Artnr: 712594
450 kr
Basic Bag Artnr: 712593
193 kr
Dockingsstation Artnr: 712268
499 kr

Intresseanmälan tillbehör

 • Du kommer att bli uppringd för tidsbokning. Är det någon tid som passar dig bättre än någon annan? Meddela oss gärna!
 • Genom att skicka in denna förfrågan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din anmälan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Hur fungerar installationen?

 1. Att installera en laddbox är enkelt och stressfritt. Först gör du en intresseanmälan via oss. Sedan hjälper vi dig att ta fram ett förslag på en laddbox som passar dig och din bil.
 2. Nästa steg innebär att installatören tar kontakt med dig inom 5 arbetsdagar för att boka tid för installation. Efter det går beställningen vidare till vår samarbetspartner KGK. Läs mer om vad som ingår i en standardinstallation här!
 3. Vår samarbetspartner levererar, installerar och testar din laddare.
 4. Avslutningsvis får du, efter att installationen är gjord, ett intyg som innehåller vem som gjort installationen och till vem du ska vända dig om du behöver support.

Vill du prata laddstationer med oss? Fyll i intresseanmälan nedan:

Det finns olika frågor som du bör fundera på innan du väljer din laddbox. Till exempel Vilken laddbox passar min elbil? Hur många bilar vill du ladda? Uttag eller fast kabel? 1-fas eller 3-fas? Fyll gärna i intresseanmälan så hjälper vi dig att hitta en laddare som passar dina behov.

 • Det finns olika frågor som du bör fundera på innan du väljer din laddbox. Vilken laddbox passar min elbil? Hur många bilar vill du ladda? Uttag eller fast kabel? 1-fas eller 3-fas?
 • Du kommer att bli uppringd för tidsbokning. Är det någon tid som passar dig bättre än någon annan? Meddela oss gärna!
 • Genom att skicka in denna förfrågan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din anmälan. Läs mer i vår integritetspolicy.

 • Genom att skicka in denna förfrågan godkänner du även KG Knutsson ABs villkor för köp och installation av laddbox.

Kom till oss och prata laddstationer

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5

Tingsryd

Södra Storgatan 113