Grossist bild
Grossist

Bred kunskap om Volvo, Renault och Dacia

Ingen annan leverantör på marknaden kan lika mycket om Volvo, Renault och Dacia som vi.

Om oss

Liljas har haft sitt hjärta i regionen sedan starten för snart 100 år sedan. Med en historia som sträcker sig över tre generationer är det inte mer än naturligt att Liljas har blivit synonymt med livslångt bilägande och körglädje. För oss innebär körglädje något unikt för varje individ bakom ratten. För dig kan det vara att njuta av din favoritspellista med ett imponerande ljudsystem medan du kör genom de slingrande småländska skogsvägarna, eller möjligen att de fälgar du valt verkligen gör att din bil ser ut precis som du alltid drömt om.

Gemensamt för alla våra kunders körglädje är tryggheten i att veta att våra servicetekniker alltid går igenom bilen innan ett köp. Dessutom utför erfarna experter din service, och om du behöver hjälp är den bara ett telefonsamtal bort. Vi strävar efter att göra din bilupplevelse så bekymmersfri och njutbar som möjligt.

Grossist av originaldelar

Liljas besitter inte bara kunskapen om produkterna utan även allt som krävs för monteringen och användningen av specialverktyg. Vi tillhandahåller alltid alla originaldelar till Volvo, Renault och Dacia. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av ledande märkesprodukter inom verkstadsutrustning samt alla typer av förbrukningsmaterial. Dessutom innefattar vårt serviceutbud även högfrekventa delar för andra bilmärken. För att möta dina normala behov arrangerar vi regelbundna leveranser och står redo med expresslösningar när så krävs.

Om du är intresserad av ett samarbete, är du välkommen att kontakta våra grossistsäljare. Vi ser fram emot att utforska möjligheterna tillsammans.

Vi har ett samarbete med närserviceanläggning i Alstermo:
Alstermo Bilservice AB, Aspvägen 9, 360 75 Alstermo, tel. 0481-61205, epost. info@alstermobilservice.se

Kontakta någon av våra grossistsäljare

Växjö

Kristian Johansson

Grossistsäljare

Kalmar Hansa City

Per Engqvist

Grossistsäljare

Växjö

Per Magnusson

Grossistsäljare

Kalmar Hansa City

Peter Johansson

Grossistsäljare

Inget resultat

Tyvärr matchade ingen personal din filtrering. Vänligen testa en annan kombination.

Visa alla