Renault Originalservice bild
Renault Originalservice

Din Renault är i trygga händer

Är du ute efter att boka service för din Renault, så har du hittat rätt. Vi är auktoriserad Renault-verkstad i Kalmar, Växjö, Nybro och Tingsryd. Renault erbjuder långa garantier på sina bilar men det kräver att du sköter sin bil med regelbunden service. Du behöver följa serviceintervallerna och åka till en auktoriserad verkstad för att du bland annat skall behålla din nybilsgaranti.

Vi hjälper dig med originalservice till din Renault

Vi kan din bil och vet vad den behöver. Våra verkstäder är auktoriserade och har rätt expertis för din bil, vi använder dessutom alltid originaldelar. Med så mycket teknik som det finns i bilarna idag behövs det specialister. Välkommen att boka din nästa service hos oss på Liljas.

Boka här

Fördelar med originalservice:

Personligt och tryggt – När du kliver in i vår verkstad möter du en öppen, ljus och inbjudande miljö där du enkelt kan hitta din servicetekniker och ställa dina frågor både innan och efter originalservice.

Kunskap – På Liljas hjälper kompetent verkstadspersonal dig, de har specialutbildning vet exakt vad din bil behöver. Våra servicetekniker är specialister inom just ditt bilmärke. De har därför bästa möjliga förutsättningar till att ta hand om både dig och din bil.

Säkra och pålitliga originaldelar – Vi är en auktoriserad verkstad och garanterar att vi bara använder originaldelar som hör hemma i din bil.

En bra affär – Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att göra originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

Dela upp din betalning helt avgift- och räntefritt

När du betalar med CarPay hos oss som din Volvo- och Renaulthandlare, oavsett om det är service eller reparation, har du möjlighet att dela upp betalningen på fyra månader räntefritt utan avgifter. Det innebär att du betalar en fjärdedel av beloppet på varje faktura under kommande fyra månaders kontoutdrag.

Mer om

Få service till en fast månadskostnad

Du kan teckna serviceabonnemang på nya och begagnade Renaultbilar med 36 månaders bindningstid till fast månadskostnad. Med serviceabonnemang betalar du en fast månadskostnad under avtalsperioden för att få tillgång till Renault originalservice och Renault originaldelar. I priset ingår tre service, dvs en årlig service under abonnemangstiden max 3 000 mil per år. Att prenumerera på sin service gör ditt bilägande smidigt och bekymmersfritt.

Läs mer

Kontakta din närmsta Renault-verkstad

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5

Tingsryd

Södra Storgatan 113