LCP fixed background image
Renault Originalservice bild
Renault Originalservice

Din Renault är i trygga händer

Är du ute efter att boka service för din Renault, så har du hittat rätt. Vi är auktoriserad Renault-verkstad i Kalmar, Växjö, Nybro och Tingsryd. Renault erbjuder långa garantier på sina bilar men det kräver att du sköter sin bil med regelbunden service. Du behöver följa serviceintervallerna och åka till en auktoriserad verkstad för att du bland annat skall behålla din nybilsgaranti.

Vi hjälper dig med din service när det är dags

Det är egentligen väldigt enkelt. Vi kan din bil och vet vad den behöver. Våra verkstäder är auktoriserade och har rätt expertis för din bil, vi använder originaldelar och vår verkstad backas upp av tillverkaren. Med så mycket teknik som det finns i bilarna idag behövs det specialister. Välkommen att boka din nästa service hos oss på Liljas.

Boka här

Fördelar med originalservice:

Personligt och tryggt – När du kliver in i vår verkstad möts du av en öppen, ljus och inbjudande miljö där du enkelt kan hitta din servicetekniker och ställa dina frågor både innan och efter originalservice.

Kunskap – På Liljas blir du bemött av kompetent verkstadspersonal med specialutbildning och noggranna metoder som kan din bil innan och utan och som vet exakt vad den behöver. Våra servicetekniker är specialister inom just ditt bilmärke för att på så sätt få bästa möjliga förutsättningar till att ta hand om både dig och din bil.

Säkra och pålitliga originaldelar – Vi är en auktoriserad verkstad och garanterar att vi bara använder originaldelar som hör hemma i din bil.

En bra affär – Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att göra originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

Fri Renault Assistans – Ett års vägassistans ingår. För alla typer av problem med bilen – året runt, dygnet runt, i hela Sverige.

Dela upp din betalning helt avgift- och räntefritt

När du betalar med CarPay hos oss som din Volvo- och Renaulthandlare, oavsett om det är service, reparation eller något i butiken, har du möjlighet att dela upp betalningen på fyra månader räntefritt utan avgifter. Det innebär att du betalar en fjärdedel av beloppet på varje faktura under kommande fyra månaders kontoutdrag.

Läs mer

Få service till en fast månadskostnad

Serviceabonnemang kan tecknas på nya och begagnade Renaultbilar med 36 månaders bindningstid till fast månadskostnad på 429 kr/mån. Med serviceabonnemang betalar du en fast månadskostnad under avtalsperioden för att få tillgång till Renault originalservice och Renault originaldelar. I priset ingår tre service, dvs en årlig service under abonnemangstiden max 3 000 mil per år. Att prenumerera på sin service gör ditt bilägande smidigt och bekymmersfritt, då all service som behöver utföras på din bil ingår i ditt abonnemang.

Läs mer

Kontakta din närmsta Renault-verkstad

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5

Tingsryd

Södra Storgatan 113