bild

Tillbehör och reservdelar till din bil

I våra butiker på samtliga orter hittar du tillbehör till din bil men också reservdelar och Originaldelar till Volvo, Renault, Dacia, Isuzu, LEVC och Segway. Delar som din bil är byggd och testad med. Vår kunniga personal hjälper dig hitta rätt del till just din bilmodell.

Vill du fråga oss om reservdelar? Ring oss eller klicka på länken nedan och fyll i formulär, så återkommer vi till dig!

Fråga oss!

Tillbehör i vår butik

Erbjudanden just nu!

Varje månad erbjuder vi dig som har CarPay (Volvo- eller Renaultkort) kampanjpriser på utvalda produkter t ex bilvård, teknik, tillbehör, fritidsprodukter mm.

Erbjudanden

Hundburar

Vi säljer Variocage hundburar från MIM. Krocktestade burar för säker transport av husdjur. VarioCage är den säkraste lösningen för matte, husse och hund vid transport i bil. I händelse av kollision komprimeras Variocage utefter bilens deformationszon, utan risk för splitter. VarioCage metallklädda dörr minimerar klämrisk när bagageluckan stängs.

Läs mer om VarioCage

Barn i bil

I Sverige är det lag på att använda bilbälte för alla som färdas i en personbil. Barn som är under 135 centimeter ska använda särskild skyddsanordning vilket innebär babyskydd, bilbarnstol eller bältesstol. Vi hjälper dig hitta en som passar din bil!

Se barnstolar

Många fördelar med CarPay

Det finns många fördelar med Carpaykortet/CarPay-appen. Kortet är kostnadsfritt och laddat med erbjudanden. Alla bilägare kan ta del av förmånerna som är knutna till kortet och alla får riktade erbjudanden från närmaste anläggning.

Läs mer om CarPay

Originaldelar - samma säkra delar som din bil är byggd av

Varje enskild Originaldel är utprovad för att ge rätt funktion för just din bil. Originaldelarna är de delar som vi bygger bilarna av i fabriken och de har därför exakt rätt egenskaper, rätt kvalitet och rätt passform. Original är precis så bra som det krävs för att hela bilen ska fungera på rätt sätt. Detta innebär säkerhet och trygghet för dig.

Med Volvo Originaldelar spelar det ingen roll hur många mil du har kört din Volvo. Så länge du äger bilen erbjuder vi livslång personlig garanti på Volvo Originaldelar som du har köpt och monterat hos oss.

Tillbehör för din bil

Barnstolar, lastbågar, cykelhållare och spolarvätska - vi har det mesta till din bil. Letar du efter något speciellt hjälper vi gärna dig direkt över disk, på telefon eller via mejl.

 

Har du frågor om tillbehör eller reservdelar? Fyll i formulär nedan och vi hjälper dig!


  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Genom att skicka in denna intresseanmälning godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Kontakta Liljas nära dig

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5

Tingsryd

Södra Storgatan 113