Liljas Originalservice

På Liljas verkstäder utförs service med noggranna metoder, av en personlig servicetekniker som har specialutbildning på Volvo, Renault, Dacia, Isuzu, LEVC och Polestar. Anledningen är enkel: originalservicen av din bil gör att den fungerar bättre – och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.

Personlig servicetekniker

När du lämnar din bil hos oss är det din Personliga Servicetekniker som tar emot dig. Han eller hon har specialutbildning enligt certifierade Volvo, Renault eller Dacia originalmetoder och utför alltid service och reparationer med säkra, pålitliga originaldelar.
Din Personliga Servicetekniker tar emot din bokning, utför arbetet, ansvarar för mottagning och leverans samt svarar på frågor kring den service eller de reparationer som utförts. På så sätt får du bättre insyn och förståelse i arbetet med din bil.

Originaldelar - samma säkra delar som din bil är byggd av

Varje enskild Originaldel är utprovad för att ge rätt funktion för just din bil. Originaldelarna är de delar som vi bygger bilarna av i fabriken och de har därför exakt rätt egenskaper, rätt kvalitet och rätt passform. Original är precis så bra som det krävs för att hela bilen ska fungera på rätt sätt. Detta innebär säkerhet och trygghet för dig.

Med Volvo Originaldelar spelar det ingen roll hur många mil du har kört din Volvo. Så länge du äger bilen erbjuder vi livslång personlig garanti på Volvo Originaldelar som du har köpt och monterat hos oss.

Kontakta Liljas nära dig

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20

Växjö

Ljungadalsgatan 1

Nybro

Jutarnas väg 5

Tingsryd

Södra Storgatan 113