Privatleasing av begagnad bil bild
Privatleasing av begagnad bil

Ett bekymmersfritt bilägande

Privatleasing ger dig ett bekymmersfritt bilägande till en fast månadskostnad utan överraskande avgifter. Därför erbjuder vi på Liljas dig möjligheten att privatleasa begagnade Volvo, Renault och Dacia bilar. 

 

Intresseanmälan

Privatleasing begagnad bil – detta ingår:

  • Finansiering hos Ziklo Bank
  • Ingen uppläggnings- eller aviavgift
  • 0 kr i kontantinsats
  • Liljas trygghetspaket.
  • Personlig servicetekniker
  • Volvokort utan årsavgift och med extra drivmedelsrabatt
  • Appen CarPay
  • Bonus när du betalar med Volvokort eller CarPay

Privatleasa nästan ny Volvo, Renault eller Dacia

Privatleasing är en ägandeform som fortsätter att växa i popularitet. Därför erbjuder vi på Liljas detta till dig som letar efter en nästa ny bil. Bilarna vi erbjuder via privatleasing är noggrant utvalda från våra egna varumärken: Volvo, Renault och Dacia. Vi väljer bilarna efter tydliga parametrar där bilarna aldrig är äldre än fem år och har en mätarställning på max 10 000 mil. Samtidigt testar vi samtliga bilar noggrant och varudeklarerar dem efter MRFs riktlinjer. Det gör att vi kan ge dig två års garanti på varje bil du privatleasar hos oss.

Försäkring

När du köper en ny Volvo, Renault eller Dacia får du tre års personvagnsgaranti, även kallad vagnskadegaranti. Garantilängden gäller från bilens första registreringsdatum. Så länge vagnskadegaranti finns på bilen räcker det att du tecknar en halvförsäkring, därefter byter du till en helförsäkring. När du privatleasar en begagnad bil som är yngre än tre år kan försäkringspremien därför förändras under avtalstiden.

Att tänka på under avtalstiden

Ta hand om din bil

Den avtalade månadskostnaden baserar vi på normalt slitage. Onormalt slitage betalar du utöver leasingavgiften vid avtalstidens slut. För att undvika onödiga reparationskostnader när du lämnar tillbaka bilen är det viktigt att du under hela leasingperioden tar väl hand om din bil, både in- och utvändigt. Därför har vi på Liljas tagit fram en skötselguide för dig som kund. Guiden är ett bra stöd så du vet vad som gäller när det är dags att lämna tillbaka bilen. Läs foldern här.

Service enligt serviceplan

För att undvika kostnader utöver leasingavgiften är det också viktigt att servicen är utförd inom rätt tidsintervall. Servicen ska göras enligt biltillverkarens serviceplan och alltid hos en auktoriserad märkesverkstad. Som leasingtagare är du ansvarig för att boka tid för service enligt serviceplanen.

Om olyckan är framme

Om du råkar ut för en skada under avtalstiden kontaktar du försäkringsbolaget för att anmäla skadan. Reparation av eventuell skada betalar leasingtagare/försäkringsbolag för, såvida skadan/felet inte omfattas av garantin.

Körsträcka

Om du håller dig inom avtalad körsträcka undviker du övermilskostnad med 1 krona/kilometer.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!


  • Genom att skicka in denna förfrågan godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din intresseanmälan. Läs mer i vår integritetspolicy.