Isuzu Originalservice bild
Isuzu Originalservice

Vi tar hand om din bil

Är du ute efter att boka service för din Isuzu, så har du hittat rätt. Vi är auktoriserad verkstad och återförsäljare för Isuzu i Kalmar. Isuzu erbjuder långa garantier på sina bilar men det kräver att du sköter din bil med regelbunden service. Du behöver följa serviceintervallerna och åka till en auktoriserad verkstad för att du skall behålla din nybilsgaranti och rostskyddsgaranti på din Isuzu.

Vi hjälper dig med originalservice till din Isuzu när det är dags

Vi kan din bil och vet vad den behöver. Våra verkstäder är auktoriserade och har rätt expertis för din bil, vi använder dessutom alltid originaldelar. Med så mycket teknik som det finns i bilarna idag behövs det specialister. Välkommen att boka din nästa service hos oss på Liljas.

Fördelar med originalservice:

Personligt och tryggt – När du kliver in i vår verkstad möter du en öppen, ljus och inbjudande miljö där du enkelt kan hitta din servicetekniker och ställa dina frågor både innan och efter originalservice.

Kunskap – På Liljas hjälper kompetent verkstadspersonal dig, de har specialutbildning vet exakt vad din bil behöver. Våra servicetekniker är specialister inom just ditt bilmärke. De har därför bästa möjliga förutsättningar till att ta hand om både dig och din bil.

Säkra och pålitliga originaldelar – Vi är en auktoriserad verkstad och garanterar att vi bara använder originaldelar som hör hemma i din bil.

En bra affär – Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att göra originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

Dela upp din betalning helt avgift- och räntefritt

När du betalar med CarPay hos oss, oavsett om det är service eller reparation, har du möjlighet att dela upp betalningen på fyra månader räntefritt utan avgifter. Det innebär att du betalar en fjärdedel av beloppet på varje faktura under kommande fyra månaders kontoutdrag.

Läs mer

Fyll i formuläret för att boka originalservice till Isuzu

Vi kontaktar dig för att komma överens om en tid som passar.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Genom att skicka in denna intresseanmälning godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att hantera din förfrågan. Läs mer i vår integritetspolicy.

Välkommen att kontakta vår verkstad för Isuzu

Kalmar Hansa City

Trångsundsvägen 20